Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megesett már valakivel az hogy nagyon szoros kapcsolatban volt egy lány/fiú barátjával, és mikor eljött az idő és bevallottátok neki hogy mit éreztek iránta, csak a barát listába sorolt. Később azonban ez megváltozott?
Figyelt kérdés
Az én esetem egy lányról szól! Pár éve ismerem, és többet érzek iránta puszta barátságnál! Volt példa rá hogy csókolóztunk egyszer-kétszer, amit nem tudok hova tenni, mert a szavaival élve csak jó barátja vagyok. Eddig kétszer mondtam meg neki hogy mit érzek. De mindig mikor vele vagyok máshogy viselkedik. Sokat találkozunk, kísérem ide oda. Lehet hogy ő is hasonlóan érez csak fél, hogy tönkremehet ezzel egy barátság? Normális válaszadókat kérek ha nem nagy kérés! 23/F2012. jan. 31. 20:23
2/6 anonim válasza:
Nem tetszel neki, ennyi. Mi ilyen bonyolult ezen? :D
3/6 A kérdező kommentje:
Az hogy én nem kavarok azzal, aki nem tetszik... pl. De lehet hogy csak én vagyok így vele! :)
2012. jan. 31. 20:35
6/6 asdface válasza:
Nekem Pénteken fog kiderülni,hogy igy járok-e,mint te vagy nem.
Hogy válaszoljak is engem nem fog érdekelni,hogy tönkre megy akkor a barátságunk,de kétlem,hogy egy visszautasítás befolyásolna vmit. Mindenestere én még egyszer nyomatékosítanám benne,hogy kedvelem és csak igennel vagy nemmel válaszolhat,persze nem kell azonnal. Ha nemet kapok,akkor keresek tovább,ha igent,akkor boldog leszek,ha talánt vagy nem tudomot,akkor nem keresem és majd ő keres,de ugyse fog ...
:)
Barátom lehet 100,de nekem bnő csak 1 kell. Ne félj,hogy barátzónába tesz,maradj a régi,ha akar vmit majd közelít,ha nem akar semmit,akkor ha vért izzadsz se fog felfigyelni rád.
24/f
Ha van még kérdés irj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!