Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segithetnétek-e nekem ebbe az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segithetnétek-e nekem ebbe az ügybe?

Figyelt kérdés
Na, tehát az irjon most nekem, aki tapasztalt már az ilyesmibe és legyetek szivesek, hogy ne hülyeséget irjatok ha lehet, mert nekektek se esne jól, ha más is hülyeséget irna a kérsésetekre! Tehát a van, hogy én teljesen szerelmes voltam egy srácba, és kesöbb ő is belém. Mikor próbálkozott egy kicsit, hogy kapcsolatba jusson velem, én őszintén kicsit kerültem, Ez most történt vagy egy hónapja és egy hete. Aztén, én próbáltam, hogy mondjam el neki, hogy bele vagyok esve akkor azon a héten tudtam meg, hogy kapcsolatba van. Nagyon fájt nekem, és nem tudom, hogy hogyan szereztehtném lassan és finoman vissza, mert ugyebár még mindig szereten. Ha van ötletetek vagy tudnátom segiteni, akkor legyetek szivesek minél érthetőbb és jó válaszokat adni. Köszönöm nektek előre is!

2013. nov. 2. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt nem lehet mit segíteni, barátnője van. "Ez a késő bánat..." klasszikus esete.
2013. nov. 2. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Várd meg ameddig vége lesz a mostani kapcsolatának ne kavarj bele nem szép dolog. Aztán ha megtörtént és még mindig ez a srác kell neked akkor teljes energiáddal hajts rá.
2013. nov. 2. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom élvezni akartad még kicsit a helyzetet. Anynira nem szerethetett ha már mással van.Szerintem is várj.
2013. nov. 2. 18:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat , kedvesek voltak.

1. Lehetséges, h igazad van, de akkor mégis melyik a modern eset, mert én nagyon le vagyok maradva az ilyesmiből, mivelhogy most életembe először éreztem valaha igy, ilyent, pedig már 16 éves vagyok.

2. Köszi, én is arra gondoltam, és még tuti, h ő fog majd kellenni, mivelhogy olyan srácot sose fogok még találni, mint amilyen ő volt.

Én azért őszintén próbálom felejteni is de, valahogy mindig megmarad, és nem tudom, hogy miért. És akkor ha már nem szerethet úgy, akkor miért ad még mindig esélyt??? Ezek ilyen érthetetlen jelenetek, és nehezen vészelem át.....

2013. nov. 4. 16:03
 5/5 Költőnő? ***** válasza:

hát ez megint egy tipikus esete annak, h amit ma megtehetsz azt holnap már esetleg nem.

Most már késő bánat, eb gondolat. Hagyd őket. Ha az életben vmiért dolgod van/lesz ezzel a fiúval, akkor úgyis visszatalál. Ha meg nem, akkor meg úgyse lett volna értelme eredetileg sem.

2013. dec. 5. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!