Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segithetnétek-e nekem ebbe az ügybe?
Köszönöm a válaszokat , kedvesek voltak.
1. Lehetséges, h igazad van, de akkor mégis melyik a modern eset, mert én nagyon le vagyok maradva az ilyesmiből, mivelhogy most életembe először éreztem valaha igy, ilyent, pedig már 16 éves vagyok.
2. Köszi, én is arra gondoltam, és még tuti, h ő fog majd kellenni, mivelhogy olyan srácot sose fogok még találni, mint amilyen ő volt.
Én azért őszintén próbálom felejteni is de, valahogy mindig megmarad, és nem tudom, hogy miért. És akkor ha már nem szerethet úgy, akkor miért ad még mindig esélyt??? Ezek ilyen érthetetlen jelenetek, és nehezen vészelem át.....
hát ez megint egy tipikus esete annak, h amit ma megtehetsz azt holnap már esetleg nem.
Most már késő bánat, eb gondolat. Hagyd őket. Ha az életben vmiért dolgod van/lesz ezzel a fiúval, akkor úgyis visszatalál. Ha meg nem, akkor meg úgyse lett volna értelme eredetileg sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!