Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyünk? 17/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk? 17/L

Figyelt kérdés
A barátom és én már másfél éve vagyunk együtt. Kicsit unjuk már, hogy mindig ugyan azt csináljuk, de egyikőnknek sincs kedve ahhoz, amit a másik mond. A szex sem az igazi, nem sok kedvünk van hozzá, de szeretjük egymást és szeretünk egymás társaságában lenni. Mit kéne tennünk, hogy újra meleg legyen az a bizonyos káposzta?

2013. nov. 2. 10:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Menjetek el randizni.Kikapcsolni,keressetek közös programot.
2013. nov. 2. 10:41
 2/17 A kérdező kommentje:
meg volt, úgy érezzük lendült egy kicsit a kapcsolatunk, de 2 nap kikapcsolódástól nem váltjuk meg a világot.
2013. nov. 2. 10:43
 3/17 anonim ***** válasza:
Próbáljatok ki új dolgokat, amiket eddig még nem csináltatok.
2013. nov. 2. 10:44
 4/17 anonim ***** válasza:
A sok kis 2 napos kikapcsolódásoktól lendül előre!
2013. nov. 2. 10:44
 5/17 A kérdező kommentje:
a sok 2 napos kirándulás pedig igen sok pénzbe van..:s
2013. nov. 2. 10:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Rakjátok be 2-3 percre (ki milyen melegen szereti..) a mikróba és utána meleg lesz.. De az utómelegített káposzta nem jó.. Másmilyen íze lesz az én észrevételem alapján..
2013. nov. 2. 10:46
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem kirándulásra gondoltam de mindegy...

Egy kapcsolatot és boldogságot nem lehet pénzhez mérni.De ahogy látom nálatok sajnos az a fontosabb.

Ez gáz tudod?Inkább spúr majmot játszotok ahelyett,hogy rendbe raknátok a kapcsolatotokat

2013. nov. 2. 10:46
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell 2 napos kirándulás.. Találjatok ki valami közös programot amit mind2en szerettek...
2013. nov. 2. 10:47
 9/17 A kérdező kommentje:

na ide figyelj komoly válaszokat ha kérhetem:D mert a gyökerekre nincs szükségem:) és ha tehetném a világ összes pénzét rá költeném ha lehetne és nem érne annyit a mai világba széttépném az összeset csak éppen úgy állunk, hogy egyikünknek sincs, de ez már nem ide tartozik, próbáljuk rendbe rakni!

ha nem kirándulásra gondoltál akkor mire?:)

2013. nov. 2. 10:49
 10/17 anonim ***** válasza:

" A szex sem az igazi,"

Próljátok ki valami extrém helyen.. :)

2013. nov. 2. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!