Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van nálam egy 8 és fél évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van nálam egy 8 és fél évvel idősebb srác. Kezdünk egymásba szeretni mit tegyünk? Többi lent

Figyelt kérdés
Eleinte nagyon jóba voltunk 4 évig.(Egymás vállán sírtuk ki magunkat akármi baj volt). Mindent megbeszéltünk és most hogy mindketten túl vagyunk az előző párkapcsolatokon egy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz.Elmentünk közösen egy buliba barátokkal és egyszer csak ahogy táncoltunk megcsókolt a barátai előtt viszont ő nem szokott ilyesmit csinálni azokkal a lányokkal akikkel nem gondolja komolyan .Mi legyen velünk? Segitsetek :o3
2013. júl. 5. 10:35
1 2
 1/11 ASOT ***** válasza:

Nincs senkitek nem?

Akkor meg mit veszíthetsz?

Te is vágysz már rá ő is, ismeritek egymást, (remélem nem 14 éves vagy ő meg 22) Hol a probléma??

2013. júl. 5. 10:37
 2/11 A kérdező kommentje:
15 23 De állitolag érettebb vagyok a korosztályomnál és testileg sincs semmi baj velem
2013. júl. 5. 10:39
 3/11 anonim ***** válasza:
gratulálok ... hova fajul már ez a világ
2013. júl. 5. 10:41
 4/11 ASOT ***** válasza:
akkor is sok a korkülönbség....most sok...
2013. júl. 5. 10:46
 5/11 A kérdező kommentje:
ő kezdett el közeledni hozzám én nem akartam abszolút de mióta megvolt az a buli kezdek énis érdeklödni iránta egyre jobban..egész nap beszélgetünk és tegnap mondta hogy kezd egyre jobban megszeretni mikor mondtam neki h ugyis csak barátilag mondja hogy nem :-j
2013. júl. 5. 10:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Baxxus hat mi mondjuk meg? Menj a szived utan hamarkomoly srac es szereted. Nem ertemmitol felsz?!
2013. júl. 5. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:
ez rajtatok múlik, mivel már volt a srác előtt is valakid, akkor már nem ő az első, szóval próbáld meg N
2013. júl. 5. 11:15
 8/11 anonim ***** válasza:
figyelj ez csak rajtatok múlik. én 16 voltam amikor összejöttem a barátommal ő akkor 24 volt. Most már 3 éve megvagyunk.
2013. júl. 5. 12:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha akarsz járj vele neki sincs elenére. Ha nem akor nem. Ebesemi nehéz nincs.

F/23

2013. júl. 5. 12:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Szüleim között 10 év van -.- és még veszekedni se szoktak vegyél példát róluk
2013. júl. 5. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!