Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire elrontottam? Vagy nem csak rajtam múlt?
Egy hónapja szakítottam (igen, én) de egyszerűen nem bírom túl tenni magam rajta. Mostanában kezdtem átgondolni a dolgokat és magamat hibáztatom.
Mindent megadtam a barátomnak az elejétől kezdve őszinte voltam, bíztam benne. Nem kérdőjeleztem meg semmit. Én mindig elmondtam neki magamtól, hogy mit csináltam, milyen napom volt, ő sokszor nem mesélt és ez eleinte nem zavart.
Később igen, volt hogy napközben lerázott, hogy majd este beszélünk, majd este kérdeztem mit csinált az nap és közölte, hogy semmit, csak gépezett..
Nyáron többször nálunk volt napokig, és nem egyszer jött pénz nélkül. Ez sem zavart akkor, hogy itt kajált meg megkapott mindent ő meg épphogy megköszönte. Volt, hogy pénz nélkül itt volt, sétálunk a városban és kitalálta, hogy fagyizzunk. Nem egy, ŐT gömböt kért..
Én sosem voltam nálunk. Ha volt pénze akkor meghívott, de nem igazán vitte túlzásba.
Névnapomra ajándékot nem hozott, pedig a családi ebédre étterembe jött, de megmutatta az új cuccot amit magának vett.
Én nagyon ragaszkodtam hozzá, hiányzott mindig ha nem voltunk együtt, amikor tudtam írtam neki üzenetet, hogy gondolok rá, várom, hogy lássam, ő viszont nem írt ilyesmit az utóbbi időben, pedig megkértem rá.
A szexet nagyon sokat erőltette, de úgy éreztem, hogy így is többet kap, mint ad így nem mentem bele, aztán csak sértődés lett a dologból. Mert, hogy szerinte az "alap, félév után". Szerintem az lett volna alap, hogy visszakapjam, amit adtam...
Én rontottam el, hogy ennyire kiszolgáltam és megadtam neki szinte mindent? Nem jogosan vártam volna el ugyanezt?
Nem rontottál abban, hogy törődtél vele, egy igazi kapcsolatban ez csodálatos tud lenni, igazi ajándék.
"Nem jogosan vártam volna el ugyanezt?" - Ez egy unszimpatikus mondat, bár gyanítom, hogy nem szó szerint értetted. Mindenesetre a törődést, gondoskodást (nem kiszolgálást!!!) a másiktól elvárni nem lehet, vagy jön szívből, az adó fél örömére is, vagy nem, akkor tovább kell lépni.
Okos vagy, hogy nem szenvedtél tovább egy ilyen méltatlan kapcsolatban, de ne legyenek negatív gondolataid. Máskor az első gyanús jelre lépj (kommunikálj), ne hagyd, hogy a szeretet nevében kihasználjanak.
Szerintem már az elég gáz és mogorva, hogy alig beszélt a napjairól, az meg irtó nagy bunkóságra vall, hogy pénz nélkül odamegy, plusz még ÖT gombóc fagyit kér. A névnapos dologról nem is beszélve. Én ezt nem tűrtem volna, így gyakorlatilag csak kihasznált. Nem adott Neked semmit, csak szex, meg eltartás kellett neki. Meg talán az, hogy valaki legyen mellette, és ne egyedül legyen, de szerintem szeretni nem szeretett igazán.
Igen, elrontottad, közel sem kellett volna ennyi ideig együtt maradni vele, és tűrni, ahogy kihasznál! De legalább léptél, viszont most ne magadat emészd, mert igenis jogosan vártad volna el, amit akartál! Ez nem volt normális kapcsolat - legalábbis az alapján, amit leírtál. Ő szinte semmit nem adott ehhez a kapcsolathoz, pedig az mindig két emberen múlik! Szerintem csak kihasznált, úgyhogy jól tetted, hogy szakítottál vele! Legalábbis abból, amit írtál teljesen ezt tudom leszűrni.
Ezt kiscsillag Te rontottad el
Amennyit kapsz, annyit adj
ha többet adsz, akkor légy önzetlen!
A srác meg csóró! Keress egy gazdagabbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!