Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok lasim nemvolt meg csak alsoba:/ es mar nagyon idegesit hogy mindenki aztmondja hogy miert nincs pasid? Olyan szepvagy... oroszlan jegyben szuletttem es tenyleg vezeto egyeniseg vgyok de a pasik vagy ezt nem birjak vagy nemtudom...de tanacsot szeretnek kerni hogy hogy kell a pasikkal banni hogy ne uldozzem el oket. (Azt ne irja senki hogy nem kuldtem kepet es biztos csunya vagyok)2013. okt. 31. 19:22
1/10 anonim válasza:
Lehet mert csúnyácska vagy. Minden csaj elkel, csak a csúnyábbak a legvégén.
3/10 anonim válasza:
én is 15 vagyok, és nekem sem volt még barátom, nem kell ezen parázni
5/10 anonim válasza:
Szerintem akkor essel ketsegba ,ha 40 evesen nem lesz pasid. Meg elotted all az egesz elet es lesznek jelentkezok,de ne higyj el mindegyiknek mindent.
6/10 anonim válasza:
Ugyanazért mint ahogy a fiúk többsége sem aki itt van gyk-n. Talán túl erőszakosan közelítesz az egészhez. Esetleg magas vagy, más dolgokat szeretsz, nem tudsz velük beszélgetni, millió ok lehet.
Annyit azért tudok, hogy 15 vagy és nem kell rohannod sehová.
7/10 anonim válasza:
Lehet magasságmániád van mint a legtöbb, főleg alacsony nőnek. Ha magas vagy akkor tekintsd tárgytalannak :).
8/10 anonim válasza:
majd ha 35 leszel és akkor sem kellesz senkinek, gondolkozz el ujra ezen a kérdésen.
addig még ráérsz
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszokat..kepet bocsi nemkuldok senkinek nem szeretnem valahol viszontlatni. Es csak azert paraztam mert vannak lanyok akik velem egyidosek es mar vagy a 20. pasit koptatjak.
2013. nov. 1. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!