Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy becézgessem a barátomat?
Figyelt kérdés
Már lassan 2 hónapja együtt vagyunk, és már szerintem kicsit unalmas amikkel becézgetem őt.2013. okt. 31. 14:11
3/11 anonim válasza:
A saját becenévnek pont az a lényege, hogy csak a tied, és tőle kapod, vagy csak az ővé, és tőled kapta, az hogy válhat unalmassá
És
Muszáj?
Mi 5 éve vagyunk együtt, nem unalmas a nevén hívnom, vagy éppen az adott helyzetre becéznem (Álomszuszék...stb)
5/11 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni, hogy milyen mi illik hozzá.
Én a páromat édesem szívem kicsim-nek szoktam becézni de amikor olyan a helyzet akkor van hogy majomnak hívom. Olyan is szokott lenni mikor pocsarcnak. :))
6/11 A kérdező kommentje:
Gábor
2013. okt. 31. 14:41
8/11 anonim válasza:
Miért érzed unalmasnak? 2 hónap után ez azért eléggé gáz :/ Ha már 2 hónap után unalmasnak érzel bármit, akkor lehet, hogy nem kellene együtt lennetek.. :/
9/11 A kérdező kommentje:
Már azóta szakítottunk.:/ Megcsalt.
2014. febr. 2. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!