Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a barátomat rávilágítani a hibáira?

Figyelt kérdés
Vannak hibái neki is, nekem is, mindenkinek. Ezzel még nincs is semmi baj, csak amikor ő elkövet valami hibát akkor szerinte valójában én voltam a hibás, mert én váltottam ki belőle, hogy elkövesse azt a hibát, szóval még én kérjek bocsánatot. De ha én hibázok, akkor csak én vagyok a hibás, és ha mondom neki hogy ő is közrejátszott hogy megtörtént ami, akkor megsértődik és mondja hogy "akkor sem szabad így viselkedni", szóval ő mossa kezeit. Ettől függetlenül szeretjük egymást, szerintem ez még nem ok a szakításra, csak jó lenne valami "női praktika" hogy egy kicsit észrevegye magát. Elképzelhető amúgy hogy ez a viselkedése önbizalomhiányból fakad?
2013. okt. 28. 11:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Okos dontes egymast hibaztatni ha baj van... Nem ossze kene fogni es megoldast keresni?

Legegyszerubb, ha baj van azonnal szolsz, hogy ezt miert kellett gondolkozzon eel a hibain es ne a martirt jatsza vagy teged okoljon!

Nem kell belemenni, hogy ki mit tett azelott! Ha vitavan ahhoz az egy adott dologhoz kell ragaszkodni es nem hagyni, hogy elterjen a targytol vagy tobb honappal ezelotti dolgokat keverjen belee!!!

A paromilyen volt! Mire eljutottunk eddig a hozzaallasomig a6 ev alatt, repkedtek pofonok, tanyerok, telok, aludt a foldon mert az agybamikor megprobalt befekudni leloktem, hogy az en agyamba olyan gyava ember nem fekhet aki nem vallalja amit tett, hanem mindenki mast belekever aki el es mozog... Stb..

2013. okt. 28. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!