Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csokoloztam egy fiuval de nem aludtam vele. Ez azt jelenti hg akk nem csaltam meg a baratomat? 16/l
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 10:13
3/15 anonim válasza:
Ha már megcsókoltál valaki mást, már azzal megcsaltad a barátodat.
Amúgy ha valakivel szexelsz, nem kell, hogy együtt aludj vele hozzá, nem?:)
4/15 A kérdező kommentje:
3as jogos :)
2013. okt. 27. 10:15
5/15 anonim válasza:
Ma már raktál fel kérdést, hogy mi a módja, hogy befűzz egy fiút. Ilyen jól ment?
Miért nem említetted ott, hogy van barátod?
6/15 A kérdező kommentje:
tuti hg nem az én kérdésem volt. ez össz vissz a második kérdésem ezen az oldalon xd
2013. okt. 27. 10:18
7/15 anonim válasza:
De az. Szerintem legyél vele őszinte, és mondd el neki. Ha szeret téged, Idő haladtával*, de meg fog bocsájtani.
8/15 anonim válasza:
De igen megcsaltad...legyél büszke magadra.... ;) U.I. Ugye érzed az iróniát?
9/15 anonim válasza:
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrribäncccccc
10/15 A kérdező kommentje:
egyszer mesélte hogy megakart csalni de nem jött neki össze.. ezt most nem írom le ide hg mért is max privibe.. szal úgy vagyok vele hg ezt most meg is érdemelte..
2013. okt. 27. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!