Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsaltam a párom! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom! Hogyan kezeljem a szituációt? (több lent)

Figyelt kérdés

A barátnőmmel másfél éve vagyok együtt kerek egészében. Tavaly kezdődött, szerelem volt első látásra. Nagyon jól elvoltunk, SOHA nem veszekedtünk, és imádtuk egymást. Eközben sok lány próbálkozott (számszerint: 5). De én hűséges voltam. Még ha buliba is voltam haverokkal, mikor a barátnőm nem jött velem, ott is helyesen viselkedtem. Ám nyáron aztán beütött a ménkű. ELmentünk egy kirándulásra, ahol ottvolt egy lány ismerősöm. 3 napos volt a kirándulás.Barátnőm nemjött. Igazából abszolut nem közeledtem felé, de Ő igen.

Este kicsit piáltunk és megcsókolt. És hát, borzasztóan röstellem, de nem ellenkeztem, és ezekután pettingeltünk. Nem történt több. És itt jöna legdurvább: Másnap este is ugyanaz, viszont harmadnap este már nemengedtem neki. Mondanom sem kell, rettentően nagy volt a bűntudatom. Egyszerűen nemtudtam aludni.. Majd mikor hazaértünk nembeszéltem ezzel a lánnyal. De a bűntudat elviselhetetlen volt. És már nagyon nagyon rossznak éreztem magam, olyannak akit a a barátnőm nem érdemel meg. Ezért szakíottam vele, de utána még rosszabb lett.. Egy hétig kegyetlen rosszul éreztem magam, s akkor elhatároztam, hogy helyrehozom. ELmentem a barátnőmhöz és bocsánatot kértem, vittem neki virágot, irtam neki verset, gitároztam neki, és a lelke kitettem. Bár úgy gondoltam az Én lelki békém érdekében nemgázolok a szivébe és nemmondom el neki hogy mi történt azona 3 napon. Visszafogadott.. Azóta jobban szeretem és becsülöm mint valaha, úgy érzem Ő az igazi! Éjjel nappal keresem, írok neki, vele vagyok. Már enyhül a bűntudat és nemis fog kiderülni ha nem dumálok neki róla, viszont még néha mindig szarnak érzem maga. S ez jogos is.. Hiszen iylet nemtehet az ember akivel komolyra tervez, de sajnos megtörtént, azóta is próbálkoztak lányok, viszont mindet elutasítottam. A másik lánnyal nem beszélek, mégegyszer nemfordul elő, hiszen már ismerem a határaim,eltökélt vagyok. Ti elmondanátok a helyemben? Vagy elmúlik valaha a lelkiismeretfurdalásom? OLyanok válaszát kérem akik áttudják érezni a szitut és értelmesen hozzátudnak szólni! Bármi pontosítás kell, azt is irjátok le!

2013. okt. 29. 16:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%

ne parázz már, fiú vagy, fiúknak meg szabad csalni a barátnőjüket, de nő nem csalhatja meg a barátját ez így van rendjén!!!

ne pontozzatok le, könyörgöm!

2013. okt. 29. 17:36
 12/19 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem se mondd el neki. Ha tényleg megbántad az szuper, de hogy a bűntudatodon könnyíts azért ne mondd el neki! Ha végiggondolod, akkor a "feloldozás" reményében tőrt döfni a szívébe és azt hatszor megforgatni nem szép dolog, sokkal önzőbb tett lenne, mint maga a megcsalás. Ezzel szerintem egyedül neked kéne megbirkóznod és hidd el, idővel majd enyhül a fájdalom. Sok sikert, szurkolok. :)
2013. okt. 29. 17:56
 13/19 anonim ***** válasza:

17évesen gőzöd sincs még ezekről:DDD

jézusom.

legalább 5 csajod lesz még mire érett leszel és komolyan tudsz gondolkodni, pár évig még nem az eszed fog irányítani..az biztos

2013. okt. 29. 18:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

# 11:

De, lepontoztalak!

2013. okt. 29. 18:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Örülök hogy ilyen segítőkész emberek is vannak még!:)
2013. okt. 29. 18:56
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

Szóval vegyük csak sorra.

Megcsaltad. Ráadásul nem is csak egyszer történt. Ha már meg kellett csalnod, miért nem tudtál egy csóknál megállni? Miért kellett folytatni? Miért kellett másnap megismételni???????????????

Aztán nem elég hogy megcsaltad, még gyáva is voltál hogy elmond neki, és hagynád hogy ezek után ő döntse el, akar e egy ilyen... pasival együtt lenni, vagy sem. Mert joga lenne dönteni!

Aztán nem elég hogy megcsaltad, és nem vallottad be, még megbántottad a szakítással, majd visszakönyörögted magad, és még ezek után is igazából folyamatosan hazudsz neki amíg be nem vallod a dolgot.

Utólag már könnyű picsogni mennyire megbántad bla bla, kit érdekel? Utólag bmeg... mondhat bárki bármit. Ha szeretnéd ezt a lányt, nem csináltad volna vele ezt. De legalább is lenne annyi gerinced, hogy bevallod, és hagyod hogy ő válasszon.

Szánalmas vagy.

Le lehet pontozni, akkor is így gondolom.

27/N

2013. okt. 29. 18:58
 17/19 anonim ***** válasza:
51%
Pff de adom a 16.os szavait!!!!:) Kérdező egy szánalmas kisgyerek vagy,mondd el a barátnődnek,és ha van egy kis esze talál egy sokkal normálisabb fiút!!! Nem érdemled meg őt.Aki 1x megtette megteszi máskor is,nem kell eljátszani a szentet...:)
2013. okt. 29. 20:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne mondd el neki! Inkább neked fájjon, mint neki! Soha nem lenne már olyan a kapcsolatotok, mint azelőtt! Tanulj belőle,vond le a konzekvenciát és többé ne tegyél ilyet azzal akit szeretsz!
2013. okt. 30. 14:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Mindenki félrekefél egyszer! (én többször)

Van aki csak gondolatban!

Még ahhoz is gyáva hogy megdöngessen egy férfit, egy nőt!

2016. febr. 10. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!