Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha meg tudja hogy megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meg tudja hogy megcsaltam a lányát, akkor megöl. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos, elég érdekes történet. Megismerkedtem tavaly nyáron egy lánnyal, elég sokáig csak úgy találkozgattunk, aztán egyszer én is bemutattam a szüleimnek, és Ő is az Ő szüleinek. Elmentünk hozzájuk, megvolt az "ismertetés", és akkor elhívott az apja, azzal az ürüggyel hogy megmutatja a telket, az apjáról azt kell tudni, hogy nagy darab fickó, én 175 centi vagyok, és egy jó fejjel magasabb tőlem, szét van gyurmászolva, tetkók minden.. szóval az a tipikus "gengszter" alkat. És amikor mutatta a telket, azt mondta, hogy meg ne merjem csalni a lányát, mert akkor csúnya végem lesz. Ez az egyik része.

A másik része az, hogy múlthéten egy buliban sajnos megcsaltam a barátnőm, ami kiderült, és most el akarja mondani az apjának. De én meg ultrán fosok, hogy mi lesz ha elmondja..

2013. szept. 5. 17:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán növessz tököt,menj oda a fater elé,és valld be bűnöd,és esedez megbocsátásért.
2013. szept. 5. 17:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért csaltad meg amikor ő szólt előre???
2013. szept. 5. 17:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
megérdemled amit kapsz, ennyi.
2013. szept. 5. 17:51
 4/14 A kérdező kommentje:

Részeg voltam, és rám másztak.

Dehogy megyek oda a fater elé... nem akarok öngyilkos lenni köszi...

2013. szept. 5. 17:51
 5/14 anonim ***** válasza:
vascső durr, mit pattog fater??
2013. szept. 5. 17:54
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem igaz, hogy ilyen embereknek jut barátnő, nekem meg nem.:(
2013. szept. 5. 17:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Igaza van a 2-esnek, szóltak előre. A rám másztak, nem mentség. Különben most lehet kapni jópofa koporsókat, rögtön a köteles mellett, ne mondd, hogy nincs választék.
2013. szept. 5. 17:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Megérdemelsz pár fülest! Ő előre ismertette álláspontját, így nincs miért sírjál utólag! A részegség meg nem mentség!!
2013. szept. 5. 18:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jajj Istenem hát nem megeröszakolták ezt a derék fiut? Pedig ö igazán nem tehet semmiröl.
2013. szept. 5. 18:08
 10/14 anonim ***** válasza:
muszáj ebbe a családban lenned?
2013. szept. 5. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!