Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg tudja hogy megcsaltam a lányát, akkor megöl. Mit tegyek?
Nos, elég érdekes történet. Megismerkedtem tavaly nyáron egy lánnyal, elég sokáig csak úgy találkozgattunk, aztán egyszer én is bemutattam a szüleimnek, és Ő is az Ő szüleinek. Elmentünk hozzájuk, megvolt az "ismertetés", és akkor elhívott az apja, azzal az ürüggyel hogy megmutatja a telket, az apjáról azt kell tudni, hogy nagy darab fickó, én 175 centi vagyok, és egy jó fejjel magasabb tőlem, szét van gyurmászolva, tetkók minden.. szóval az a tipikus "gengszter" alkat. És amikor mutatta a telket, azt mondta, hogy meg ne merjem csalni a lányát, mert akkor csúnya végem lesz. Ez az egyik része.
A másik része az, hogy múlthéten egy buliban sajnos megcsaltam a barátnőm, ami kiderült, és most el akarja mondani az apjának. De én meg ultrán fosok, hogy mi lesz ha elmondja..
Részeg voltam, és rám másztak.
Dehogy megyek oda a fater elé... nem akarok öngyilkos lenni köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!