Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg tudja hogy megcsaltam a lányát, akkor megöl. Mit tegyek?
Nos, elég érdekes történet. Megismerkedtem tavaly nyáron egy lánnyal, elég sokáig csak úgy találkozgattunk, aztán egyszer én is bemutattam a szüleimnek, és Ő is az Ő szüleinek. Elmentünk hozzájuk, megvolt az "ismertetés", és akkor elhívott az apja, azzal az ürüggyel hogy megmutatja a telket, az apjáról azt kell tudni, hogy nagy darab fickó, én 175 centi vagyok, és egy jó fejjel magasabb tőlem, szét van gyurmászolva, tetkók minden.. szóval az a tipikus "gengszter" alkat. És amikor mutatta a telket, azt mondta, hogy meg ne merjem csalni a lányát, mert akkor csúnya végem lesz. Ez az egyik része.
A másik része az, hogy múlthéten egy buliban sajnos megcsaltam a barátnőm, ami kiderült, és most el akarja mondani az apjának. De én meg ultrán fosok, hogy mi lesz ha elmondja..
Részeg voltam, és rám másztak.
Hát ez ultra sz.r duma...ha megvernek, meg is érdemled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!