Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm lehet, hogy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaszi kérdése:

A barátnőm lehet, hogy megcsal? A véleményetekre vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 hónappal ezelőtt találkoztunk és 1 hónapja jöttünk össze. Nagyon sokat beszélgettünk mielőtt elhatároztuk magunkat, hogy kapcsolatban leszünk. Nem netes szerelemről van szó, mert munkahelyen találkoztunk és nem vett egyikőnk se zsákbamacskát mikor összejöttünk... Amit tudni kell még rólunk, hogy mindketten jó pár partneren túl vagyunk már. Én az összes barátnőmmel lezártam a kapcsolataimat miután külön mentünk, de Ő neki van egy srác az életében aki miatt ezt a kérdést írom. A srácról annyit kell tudni, hogy kb 2-3 éve találkoztak egy házibuliban és egy éjszakás kalandból csináltak szex barátságot ami állítólag 2013. márciusában véget ért. A sztorit fényesíti az, hogy a barátnőm úgymond "lelki társa" a srác vagyis legjobb barátok akinek sok dologban kikéri a véleményét és sokat is beszélgetnek, találkoznak. Szóval a problémám az, hogy a srácról az 1 hónapos kapcsolatunk felénél tudtam meg az igazat. Addig csak annyit tudtam, hogy 2-3 éve a legjobb barátok, de soha semmi nem volt köztük egy csókon kívül, mert többre tartották a barátságot. A srácnak már akkor barátnője volt amikor barátnőmmel megismerkedett a buliban és lefeküdtek. kb 3 évig csalta a barátnőjét a csajommal és más csajokkal. Szóval szép múltjuk van. A tényleges probléma az, hogy a hazugság kiderülése után is elvárja barátnőm, hogy feltétel nélkül megbízzak benne, hogy nem fog megcsalni ezzel a görénnyel. TI mit tanácsoltok mit tegyek??? Bízzam meg benne és hagyjam, hogy találkozzanak és feltételezzem azt, hogy tényleg vége van már közöttük vagy kerüljem el a csalódást és dobjam a csajt?

Természetesen nem kérhetem azt tőle, hogy válasszon kettőnk közül, mert nem tudna választani vagy ha igen akkor a biztos barátságot választaná extrákkal a bizonytalan kapcsolat helyett.

Bármilyen válasz jöhet ami ide tartozik :) A trollok kíméljenek vagy ha nem akkor olyat írjanak ami nem csak szerintük vicces, hanem a társadalom többi tagja szerint is :)

2013. okt. 24. 18:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

mi alapján hagynátok ott??

az a MÚLT!

2013. okt. 24. 18:41
 12/20 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szeretem, ha nem szeretném már akkor dobtam volna amikor kiderült, hogy hazudott másfél hónapig...
2013. okt. 24. 18:45
 13/20 anonim ***** válasza:
A k**va az mindig k**va marad! Csak a szerelem miatt nem látsz az orrodnál tovább! Gondolod, hogy pont téged nem csalna meg, amikor már sok emberrel megtette? Naív vagy és pont ezt fogja kihasználni!
2013. okt. 24. 18:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Jaaa, hogy másfél hónapig hazudott? Az semmi nem? Honnét tudod, hogy ezután nem fog hazudni, honnét tudod, hogy éppen most nem az exét cumizza?
2013. okt. 24. 18:46
 15/20 A kérdező kommentje:
Az előbb azt írtam én is, hogy megérdemel egy esélyt az új kapcsolatoknak a múltját félre téve, de egy ilyen helyzetet nem könnyű elfogadni nekem. Sok barátnőm volt, volt amelyik közel 2 éves kapcsolat volt voltak pár hónaposak, pár hetesek és egy éjszakás kalandjaim is és én soha nem csaltam meg egyik páromat se. Arra is vigyáztam, hogy én se legyek harmadik személy egy kapcsolatban. De azért az durva, hogy bármikor találkozhat barátnőm a sráccal akár a tudtomon kívül és nekem el kell viselnem ha szeretem. Barátnőm meg nem akarja, hogy találkozzak vele, mert tudja, hogy nem tudnám megállni a téma felhozatala nélkül vagy ha rossz lábbal kellek fel akkor anélkül, hogy átrendezzem a srác kinézetét. Nagyon nehéz a helyzet, mert szeretem és amikor együtt vagyunk soha nem gondolok erre viszont amikor haza jövök tőle akkor elszáll a rózsaszín felhő... főleg akkor amikor eltűnik sok órára és utána csak mobilról ír.
2013. okt. 24. 18:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha az én pasim lenne ilyen féltékeny a semmire, már rég kidobtam volna.. és fordítva is így van, ha én tiltanám, h beszélgessen a barátnőivel, akkor ő se maradna mellettem.. ez a normális, h az embernek vannak barátai, hidd el, ha akkor nagy szerelem lett volna köztük, akkor látni se akarnák egymást:D
2013. okt. 24. 19:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát mert az is.:D Szerintem hagyd.Ilyen "nőtől" nem lehet komoly kapcsolatra számítani. N
2013. okt. 24. 19:55
 18/20 A kérdező kommentje:
Én nem hívom át egyik ex csajomat se, hogy masszírozzon meg és a legtöbbel nem is beszélek, ha meg igen az azért van, mert segítség kell nekik vagy születésnapjuk van vagy névnapjuk. Az tény, hogy féltékeny vagyok, de lássuk be, hogy ha van egy 3. személy aki annyira jóban van barátnőmmel és a családjával, hogy bármikor elmehet hozzájuk akkor van okom a féltékenységre, mert volt, hogy este 7 kor ment át hozzá és hajnali 3 ig beszélgettek. Amiről vagy el hiszem, hogy beszélgettek vagy nem!
2013. okt. 24. 20:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Őszintén mondom neked, hogy felejtsd el mihamarabb ezt a csajt. Voltam hasonló helyzetben. Ne legyél ilyen megvezethető. Nekem bárki bármit mond, hajnali 3-ig ne legyen a barátnőm másik pasival. Főleg ha előtte sokáig dugta.. hagyd ott a fenébe.
2013. okt. 25. 06:40
 20/20 anonim válasza:
Szerintem dobjad...hidd el , jobb most szomorúnak lenned egy ideig, minthogy , utána lebukjál.
2013. okt. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!