Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt a szerelem?
Sziasztok!
7 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel és minden tökéletes, ő az első nagy szerelmem és ő is nagyon szeret engem, de tegnap jött egy érzés és olyan fura volt. Olyan volt mintha egy idegen ember lett volna, ahogy énekelgetett nekem, mintha nem az lett volna akit én annyira szeretek. Nagyon meg is ijedtem elmondtam utánna neki, aztán mindketten sirdogáltunk meg ilyenek.. Én nem akarom, hogy véget érjen ez a kapcsolat és ő próbál azóta kedveskedni mindenbe, de félek hogy mivan akkor ha ez az érzés megint elő jön.. Mit kéne tennem? Mitől lehet ez? Valakinek volt már ilyesmi?
A szerelem mindig elmúlik, de ez nem egy rossz folyamat. Nem tudom, miért ijednek be ennyire ettől az emberek.
Mennyi idős vagy? Elég fiatalnak és éretlennek tűnsz még.
Lehet az a baj, hogy túlsokat vagyunk együtt, de nyáron is mindig együttvoltunk és mégsem volt semmi baj belőle. Ha együtt csinálunk valamit és jól érezzük magunkat eszembe nem jut, hogy bármi rossz történhetne, de ha csak tvzünk vagy csak ülünk a szobába akkor mindig előjön ez a gondolat és aggódik ő is én is.
19 éves vagyok és tényleg nemvagyok valami érett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!