Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még rendes pasik akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még rendes pasik akik nem használják ki a nőket hanem ők is kapcsolatot akarnak?

Figyelt kérdés

2013. okt. 23. 13:32
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
:D köszi fiúk de :D nem ismerkedem .. am meg van ebbe valami amikor azt mondjátok h egy féle pasi tipus jön be ez tényleg igaz ... de sajna a töbi nem jön be én meg sosa de soha nem szivattam meg hülyitettem senkit azzal ha mondjuk azt mondtam h kellesz közbe meg sehol semmi én mindig mindent meg mondok nekik még ha fáj is nekik mert szerintem ez igy tiszteséges ...
2013. okt. 24. 16:56
 32/33 anonim ***** válasza:

28-as vagyok:

Pont azért van, mert egy adott férfitípussal kezdesz! Ezért kellene nyitnod, másfelé is szétnézned és látnád, hogy vannak egyenes és normális férfiak is, nem csak olyanok, akik kihasználnak és megfektetnek, majd eldobnak! Ha nem tudsz nyitni, akkor meg el kell fogadnod a helyzetet!

2013. okt. 24. 20:43
 33/33 anonim ***** válasza:
Vannak.
2013. okt. 25. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!