Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még rendes pasik akik nem használják ki a nőket hanem ők is kapcsolatot akarnak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 13:32
11/33 A kérdező kommentje:
hát nem tudom szerintem férfiak közt nehezebb találni ... de igen most ez az új divat h a régi értékeket dobjuk a kukába legyen mindenki egyforma k****urva meg str****ici ez elég sajnálatos :S
2013. okt. 23. 13:41
12/33 anonim válasza:
igen, vannak, csak sajnos az ilyenek nem kellenek a nőknek, előbb utóbb megunják a romantikus próbálkozásokat, mikor már a sokadik sikertelenség éri őket, és szemléletet váltva inkább mennek rá az alkalmi dolgokra, mert az kevésbé fáj, mint egy olyan lány visszautasítása aki iránt őszintén közeledtek 27F
13/33 anonim válasza:
vagyunk, de magasak az igényeink, és nehezen nyilunk meg.. :)
14/33 A kérdező kommentje:
mert milyen igényeitek vannak ?
2013. okt. 23. 13:57
15/33 anonim válasza:
Nekem azért nem voltak komolytalan kapcsolataim mert nem akartam belemenni érzelem nélküli egyalkalmas együttlétekbe.
Komoly kapcsolataim meg azért nem voltak, mer takiket
szerettem, ők nem szerettek (reménytelen szerelem).
Nincsenek egyébként nagy elvárásaim, a külső számomra lényegtelen, csak a belső ami számít. Ezt komolyan mondom.
Külső szempontjából csak az taszítana ha mondjuk valaki rendkívüli módon kövér.
32/F
16/33 A kérdező kommentje:
minhta engem irtál volna le hahahaha de nem vagyok kövér nem arra a részre gondoltam
2013. okt. 23. 14:43
17/33 anonim válasza:
Mire gondoltál?
Hány éves vagy?
18/33 A kérdező kommentje:
20 L
2013. okt. 23. 14:54
19/33 A kérdező kommentje:
A KÖVÉRESS RÉSZEN KIVŰL MINDEN IGAZ RÁM
2013. okt. 23. 14:55
20/33 anonim válasza:
Látod, én férfiként vagyok ebben a helyzetben amit fentebb leírtam...
Engem még kihasználni se akarnak sajna, nekem egész életemben csak a reménytelen szerelem jut.
Szerintem nem magasak az igényeim és (mások szerint) nem vagyok csúnya tehát a kinézet miatt sem lehet ez elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!