Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még rendes pasik akik nem használják ki a nőket hanem ők is kapcsolatot akarnak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 13:32
21/33 A kérdező kommentje:
NEM tudom bonyolult ez
2013. okt. 23. 15:13
22/33 anonim válasza:
Vannak még rendes csajok, akik nem felszínesek, nem anyagiasak és nem beképzeltek?
Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek.
23/33 A kérdező kommentje:
Vannak én is ilyen vagyok még se jön össze olyan aki nekem is tetszik és ő is aka töllem komoly dolgokat is ... ha meg össszejön elhagynak
2013. okt. 23. 16:15
24/33 anonim válasza:
"...még se jön össze olyan aki nekem is tetszik..."
Ezt hadd fordítsam le:
"még se jön össze olyan aki tömve van lóvéval és jóképű"
Így ni. Máris közelebb állunk az igazsághoz, ye?
25/33 A kérdező kommentje:
nem nekem nem számit a pénz csak is az h a tűz fellobanjon köztünk és h :D értelmileg is megértsük egymást szeretem a vicces pasikat akik középpontban álnak beszédese ... sajnos nem szeretem a visszahuzódó embereket nem találom meg velük a közös hangot ... az is fontos h férfias legyen nem kellenek izmok nem bukok rájuk csak h ahogy beszél és ahogy viselkedik velem az férias legyen ... NEKEM sose votl pénzes pasim ezt lécives hidd elnekem
2013. okt. 23. 16:24
26/33 A kérdező kommentje:
azért nem vagyok rossz ember mert azt akarom h tetszen külsőre is valaki nem szoktam helyes pasikal összejöni akik elvannak szálva maguktol csak bejöjön legyen az esetem ezért NEM VAGYOK BEKÉPZELT mert ha ezért beképzelt lennék akkor a világ 99% is az lenne
2013. okt. 23. 16:57
27/33 anonim válasza:
Vannak...vagyis voltak... De az, hogy egyszer szerelmes lesz egy pasi, kitárja a szívét a lánynak majd utána hirtelen le se szarja a lány és nem is tiszteli meg azzal a srácot, hogy elmondja neki, hogy mi a helyzet, akkor ezeket a pasikat arra készteti, hogy később érzelmileg ne nyissanak inkább váljanak ők is ilyenné...
28/33 anonim válasza:
Persze, de azért azon is gondolkodj el, hogy ha folyamatosan egyféle férfitípusba botlasz, akkor valamit Te is rosszul csinálsz!
29/33 anonim válasza:
Ha pl. nem akarok kapcsolatot, de fantasztikusan érezzük magunkat, valahányszor együtt vagyunk, az miért kihasználás?
30/33 anonim válasza:
Kérdező rendben van, én hajlamos vagyok hinni neked. Ha gondolod,tehetünk egy próbát, legrosszabb esetben elhajtasz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!