Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSETEK! Nagyon nagy szeretethiányom van! Mit tehetek? 16/f
Nincs barátnőm,járok kondizni tehát nem lehet az az oka hogy túl sok az energiám de mindenhol csak azt látom hogy mindenki ölelget mindenkit mindenki szeret mindenkit...
Én meg?legszívesebben szétvernék mindent a szobámban vagy abban a helyiségben ahol éppen vagyok...
Egyszerűen miért nekem jutott ez?!
Még sosem volt senkit pedig nem vagyok valami csúnya vagy visszahúzódó..
Báár most az egyik osztálytársammal próbálok összejönni nyitok felé,de mindig nekem kell odamenni hozzá ha akarok valamit,ha másokat látok vele ölelkezni vagy valami,legszívesebben felkötném magam.
Mi ere a megoldás?
Privátokat is szívesen fogadok!
Köszönöm szépen ha segít valaki!
IGEN,FÉLTÉKENY VAGYOK AZOKRA,AKIK POFÁTLANUL RÁMÁSZNAK MINDEN CSAJRA...
ÉN VISZONT NEM LESZEK EGY MOCSKOS GE*I AKI SZÓ NÉLKÜL RÁMÁSZIK MINDEN CSAJRA...
ÉS A LÁNYOK MÉG ENGEDIK IS....
16 évesen még nem vagy lekésve semmiről, de elhiszem, hogy hiányzik neked valaki, akit szerethetsz.
Szerintem hajts egy kicsit komolyabban a lányra :-) még mielőtt a nagy nőcsábászt választaná... Szívesen beszélget veled a lány? Az, hogy ő nem kezdeményez, ne legyen probléma, főleg, ha visszahúzódó. Akkor nyilván nem is mer magától odamenni hozzád. Egyszer hívd el valahová, ez lenne az első "komolyabb" lépés - drukkolok, hogy sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!