Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? SEGÍTSETEK! Bővebben lennt!
Sziasztok! 13 éves leszek és 6. osztályt felyeztem be!Van egy srác akivel eggyütt jártunk színjátszó szakkörre és én a srácot elkezdtem kedvelni aztán már tetszett is nekem de közbe meg tök jó haverok voltunk! Az osztálytársam meg kérdezte tőle hogy a színjátszó szakkörösök közül szerinte ki a legszebb csaj és azt mondta hogy én vagyok! Aztán a drága osztálytársam megtudta hogy nekem ez az illető tetszik és el is mondta neki! Nem mertem a srác szemébe nézni és később mint kiderült én is tetszettem neki! Nem tudom mit tegyek a jövő évben hogy ez megváltozzon!
Segítsetek és lécci írjatok mellé nemet és kort! Köszönöm!
Ha tetszel neki, és ő is neked, akkor még is mi a probléma? Csak egy kis bátorságot kellene valamelyikőtökbe, beleverni
Illetve fogadd meg az első válaszoló tanácsát is
mivan??? most az a bajod, hogy mind a ketten tetszetek egymásnak, és ennek kéne változni?
amúgy én is ajánlom a gyakorlást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!