Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megfordult már a fejetekben, hogy ha lesz gyereketek, akkor azt egyedül is felnevelhetitek? Mindenképpen együtt kell hozzá élni egy férjjel/élettárssal? Ha nem találjátok a szerelmet, akkor is bevállaljátok?
Engem az apám elhagyott, így eleve rohadt nehezemre esik azt feltételezni, hogy egyáltalán létezik férfi, aki akar gyereket, úgyhogy én kompletten a szülés ellen vagyok, nem csak az ellen, hogy egyedül vagy ne egyedül kelljen nevelnem. Az a baj, hogy rengeteg csonka család van, ahol az apák szarnak az egészbe, és ezt a modellt másolják az ő fiaik is, így jóformán senki nem tudja, hogy egy apa az mit csinál. Persze egy gyereknek szüksége lenne apára, de manapság igen kevés gyereknek van. Mert az, hogy biológiailag hozzájárult a születéséhez, az még nem tesz senkit apává.
22L
Úgy, hogy nincs stabil kapcsolatom, amiből legalább esélyünk van normális családba, nem vállalnám.
De tény, hogy azzal kell számolni, hogy még ha most melletted is van a másik, bármikor leléphet, szóval úgy kell gyereket vállalni, hogy tudd, szükség esetén egyedül is képes vagy felnevelni.
Ismerősöm azt mondta neki nem kell koma csak gyerek összejött egy pasival aztán lett baba aztán elhagyta a komát.Azt mondta neki nem kell gond nyűg ami egy asival jár(tapasztalta már) azóta is együtt van a lányával semmi gondjuk bajuk élnek mint a fene,nem dirigál,vitázik velük senki:)
Szerintem semmi gond ha egy nő aki eltudja egyedül is látni a gyereket egyedül vág bele.Többen donort vesznek egyedül igénybe.
A gyereknek szüksége van apára. Igen bele lehet vágni így is, ha csak annyi a cél, hogy legyen egy gyerek, de ha a gyerek érdekeit nézed, akkor meg kell várnod, amíg megtalálod azt akivel együtt élsz.
Arról már nem is beszélve, hogy ha az apa nem mond le a gyerekről, akkor az ezt követő bírósági eljárásokkal az egész gyerekkorát tönkre lehet tenni. Az egyik volt osztálytársam szülei óvódás korától egészen 12 éves koráig pereskedtek azért, hogy ki-é legyen a gyerek, a másik szülő ellen hangolták őt, a bíróság ide-oda pakolta a gyereket az apa és az anya között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!