Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én szakítottam, mert már nem volt olyan jó vele, akkor miért hiányzik?
Sok vita volt, ő hazudott és elegem lett, dobtam. Már 3 hete történt, de nem bírok másra gondolni, csak ő jár a fejemben, hogy vajon mit csinál, mi van vele. Hiányzik, és nagyon nehéz elengedni a terveket, és mindent egyedül csinálni, amit együtt akartunk.
Ő szakítás után néhány nappal még írt, hogy szeret és velem akar lenni, de megint nem tett érte semmit, csak néha rám írt. Azóta úgy hallom már randizik is.
Nekem még nem megy az ismerkedés...
Ez volt az első szakításom? Lehet azért ilyen nehéz? Vagy mert én tényleg szerettem, ő meg sosem szeretett igazán? Mit csináljak?
Biztos azok a dolgok hiányoznak amik jók voltak a kapcsolatotokban, és ez természetes, attól függetlenül, hogy ki kit szeretett jobban. Viszont ha ő már randizgat akkor nagy valószínűséggel továbblépett.
Bár ha nehéz is most másra gondolni próbáld meg lefoglalni magad (barátok, sport, hobbi), hogy ne agyalj annyit a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!