Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik ennyire az exem, ha én szakítottam vele, és már egyáltalán nem vonzódom hozzá?
Halálosan hiányzik az exbarátom. 2 és fél évig voltunk együtt, ő volt a legjobb barátom is egyben, de az utóbbi hónapokban már egyáltalán nem vonzódtam hozzá. Csókot sem szívesen adtam neki, és a szexet már el sem tudtam képzelni vele. Most sem egyébként. 2 hete szakítottunk, és néha találkozgatunk. Tegnap is találkoztunk, de megbeszéltük h ezentúl nem fogunk, merthogy ő többet érez irántam, és kapcsolatot akar velem. Azóta halálosan hiányzik. Vele akarok lenni, de egyszerűen nem működik a vonzalom részemről. :( Ilyenkor mivan?? Az lehet, h a szerelem megmaradt, a vonzalom viszont már elmúlt? Mit kéne tennem? Folyton mondja, h próbáljuk meg újra, de tudom, h semmi sem változna...nem tudnék vonzódni hozzá már, teljesen kiábrándultam, nem tetszik a teste sem, és van egy csomó idegesítő szokása amik irritálnak. Néha mikor vele vagyok,akkor ezek annyira idegesítenek h inkább ott hagynám az adott pillanatban, ilyenkor arra gondolok h nem akarok vele lenni... De akkor mégis miért hiányzik?? Szerintetek lenne értelme megpróbálni újra?
20/L
Van a szeretet és a szerelem. Ezek szerint szerelem már nincs, de a szeretet megmaradt és elég fura érzés direkt távoltartani magadtól valakit, akit nagyon szeretsz.
ennyi
majd megszokot
ne akarj kezdeni vele megint
Köszi! Ezzel most sokat segítettetek, mert megerősítésre vártam, hogy nem szabad vele újra kezdenem. Azon filóztam, rosszul döntöttem-e...
Már majdnem felhívtam, hogy hiányzik. :( De nem szabad, erősnek kell lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!