Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiányzik ennyire az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiányzik ennyire az exem, ha én szakítottam vele, és már egyáltalán nem vonzódom hozzá?

Figyelt kérdés

Halálosan hiányzik az exbarátom. 2 és fél évig voltunk együtt, ő volt a legjobb barátom is egyben, de az utóbbi hónapokban már egyáltalán nem vonzódtam hozzá. Csókot sem szívesen adtam neki, és a szexet már el sem tudtam képzelni vele. Most sem egyébként. 2 hete szakítottunk, és néha találkozgatunk. Tegnap is találkoztunk, de megbeszéltük h ezentúl nem fogunk, merthogy ő többet érez irántam, és kapcsolatot akar velem. Azóta halálosan hiányzik. Vele akarok lenni, de egyszerűen nem működik a vonzalom részemről. :( Ilyenkor mivan?? Az lehet, h a szerelem megmaradt, a vonzalom viszont már elmúlt? Mit kéne tennem? Folyton mondja, h próbáljuk meg újra, de tudom, h semmi sem változna...nem tudnék vonzódni hozzá már, teljesen kiábrándultam, nem tetszik a teste sem, és van egy csomó idegesítő szokása amik irritálnak. Néha mikor vele vagyok,akkor ezek annyira idegesítenek h inkább ott hagynám az adott pillanatban, ilyenkor arra gondolok h nem akarok vele lenni... De akkor mégis miért hiányzik?? Szerintetek lenne értelme megpróbálni újra?

20/L

2013. máj. 1. 18:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát ha lenne más, akkor nyilván nem hiányozna annyira, de sztem akkor is hiányolnám azért. Remélem az idő megoldja a problémát.

Igaz, ez neki rosszabb, mivel ő még szerelmes belém, de neki is így jobb lesz talán, hogy nem találkozunk (hosszútávon).

2013. máj. 1. 19:46
 12/13 csöpszli válasza:
na mi lett a végkimenetele? meg hogyan tudtad elmondani a barátodnak 2 és fél év után ezt? meg mennyi idő után mondtad el neki?
2013. szept. 21. 16:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Dikk mar a 10edik gyereket varja xddd
2017. szept. 11. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!