Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam, de máris hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam, de máris hiányzik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szakítanom kellett, előtte alaposan átgondoltam, mert nem érzem azt az igazi szerelmet... De közben mindenben ő volt álmaim pasija, pont olyan, mint én, és tényleg annyira ideális volt az egész kapcsolat... csak ugye a szerelem hiányzott.

Nekem ez nagyon fontos, hogy legyen, és enélkül csak szenvedek, de most ohgy vége lett... annyira elmondhatatlanul hiányzik, és máris úgy érzem hogy hiba volt.

(Nem attól félek, hogy nem találok helyette mást, mert akármikor találnék, szóval nem ezért hiányzik)

Úgy érzem nélküle nem lehet teljes az életem :(

Bűr ez biztos csak pillanatnyi érzés, de mit csináljak, hogy tudatosítsam magamban, hogy ez jó döntés volt?

21L

2013. ápr. 25. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor lehet mint ember, úgy hiányzik neked! Mint társaság, mint barát!

Nagyon csinálni nem tudsz semmit, az idő megoldja a problémád. Viszont semmiképpen ne menj vissza hozzá. Ha nincs szerelem úgyis csak halálra van ítélve a dolog!

2013. ápr. 26. 00:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Tovább kell lépned, szerintem csak a "megszokás" miatt hiányzik neked.

17f

2013. ápr. 26. 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:
El fog múlni. Velem is történt már ilyen, de én nem bírtam ki, szakítottam vele, hazaértem, és máris hívtam, hogy nem gondoltam át teljesen. Pedig de. Szóval tök szánalmas voltam. de szerencsére visszautasított, én meg kb 1 hónap alatt túl lettem rajta.
2013. ápr. 26. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig nem kellett volna elengedned. Ha tényleg annyira tökéletes volt én biztos adtam volna még időt és esélyt, hátha beleszeretek újra. De persze ez én vagyok.

A szerelemmel az a baj, hogy előbb utóbb elmúlik. Az exem most 35 éves már volt vagy 10 kapcsolata persze mindegyikből kilépett amint elmult a szerelem. Pedig az az igazság, hogy az nem tart örökké. És ha az ember mindig kilép az éppen aktuális kapcsolatából magányosan fog meghalni.

2013. ápr. 26. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:

egyszerüen nem erre kell alapozni egy tartós, komoly kapcsolatot vagy akár házasságot.

persze azt se mondom, hogy 21 évesen éld le az életedet egy szerelem nélküli (ebből még nem következik, hogy boldogtalan is) kapcsolatban mert az is hülyeség lenne.

2013. ápr. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!