Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket mennyire taszitanak a HISZTIS csajok?
3/10 hat hgy te mekora egy paraszt vagy neked egy csaj csak azert kel hgy legyen kit szoptas ott van anyad az is no aszt mert nem soptatod na az neked mire kel na m1 ilyen bunkokal ugyse lehet beszelni retardat kocsog vagy csak tud
hat azert van egy hatar amin ha tullepsz akor ott mar bajok lesznek na mondjuk engem az nem zavar ha egy csaj neha hisztizik de azert ne mindenen hisztizen
ja amugy az se igaz hgy minden no hisztis mert ott van a baratno na o meg egyszer se hisztizett
a lenyeg nem baj a hiszti csak mertekel kel csinalni ja es ha lehet normalisan beszelni akkor minden okes
Három nagyon komoly kapcsolatom volt, amelyekben nagyon szerelmes voltam.. mindháromban hisztis típusúak voltak a barátnőim, egyik sem tartott egy évnél tovább, pedig tényleg nagy szerelem volt mindegyik. Írhatnék regényt is, de minek? Mára már megtanultam, hogy az ilyen hisztigépeket messziről kerüljem. Halvérű vagyok alapjáraton, elvétve én is kinyitogatom a pofámat, amikor már nem bírom. De amikor nem lehet semmit sem megbeszélni a másik féllel, vagy teljesen máshogy gondolkodik valamiről (ami még nem lenne probléma) és meg sem hallgatja önzőségből, önfejűségből a másikat, mert amit ő elképzel az úgy van, olyankor szoktam végleg bevágni az ajtót.. Mondjuk mindig az ilyen túl érzelgős, lelkileg labilis, kretén, hisztériás ribiket fogom ki magamnak, de egy idő után megunom a műbalhékat, az értelmetlen konfliktusokat, amiket saját maguk körül csinálnak..
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!