Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik titeket mennyire taszita...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik titeket mennyire taszitanak a HISZTIS csajok?

Figyelt kérdés
Elfogadjátok ha ilyen (ha szeretitek) vagy inkább tovább léptek. Azért kérdezem mert engem már többször tettek ki e miatt ...

2013. okt. 19. 04:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

3/10 hat hgy te mekora egy paraszt vagy neked egy csaj csak azert kel hgy legyen kit szoptas ott van anyad az is no aszt mert nem soptatod na az neked mire kel na m1 ilyen bunkokal ugyse lehet beszelni retardat kocsog vagy csak tud

hat azert van egy hatar amin ha tullepsz akor ott mar bajok lesznek na mondjuk engem az nem zavar ha egy csaj neha hisztizik de azert ne mindenen hisztizen

ja amugy az se igaz hgy minden no hisztis mert ott van a baratno na o meg egyszer se hisztizett

a lenyeg nem baj a hiszti csak mertekel kel csinalni ja es ha lehet normalisan beszelni akkor minden okes

2013. okt. 20. 21:13
 12/17 A kérdező kommentje:
értem köszönöm az értelmes hozzászólást :D
2013. okt. 21. 21:05
 13/17 anonim ***** válasza:
nagyon, nem bírja a gyomrom
2013. nov. 8. 13:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Az a mentalitás, hogy "ilyen vagyok és maradok is", az nem jön be és ilyen lánnyal abszolút nem foglalkozom. Hogy ez egyébként hisztisség, makacsság, ridegség, belfékség stb. az már részletkérdés.
2013. nov. 8. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Három nagyon komoly kapcsolatom volt, amelyekben nagyon szerelmes voltam.. mindháromban hisztis típusúak voltak a barátnőim, egyik sem tartott egy évnél tovább, pedig tényleg nagy szerelem volt mindegyik. Írhatnék regényt is, de minek? Mára már megtanultam, hogy az ilyen hisztigépeket messziről kerüljem. Halvérű vagyok alapjáraton, elvétve én is kinyitogatom a pofámat, amikor már nem bírom. De amikor nem lehet semmit sem megbeszélni a másik féllel, vagy teljesen máshogy gondolkodik valamiről (ami még nem lenne probléma) és meg sem hallgatja önzőségből, önfejűségből a másikat, mert amit ő elképzel az úgy van, olyankor szoktam végleg bevágni az ajtót.. Mondjuk mindig az ilyen túl érzelgős, lelkileg labilis, kretén, hisztériás ribiket fogom ki magamnak, de egy idő után megunom a műbalhékat, az értelmetlen konfliktusokat, amiket saját maguk körül csinálnak..

30/F

2013. nov. 8. 14:09
 16/17 A kérdező kommentje:
szerintem ti nagyon férreértelmezitek a hisztis szót
2013. nov. 8. 14:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Mit lehet ezen félreértelmezni?
2013. nov. 8. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!