Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom bunkó vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom bunkó vagy én vagyok hisztis?

Figyelt kérdés
ma náluk ebédeltem és tudni kell rólam,hogy nagyon keveset eszek nem azért mert vigyázok az alakomra,hanem mert nem bírok sokat enni és nekem állt,hogy még mindig azt az egy húst eszem? Mert lassan is eszek és olyan hangsúllyal mondta,hogy otthagytam megsértődve az asztalnál és hazamentem.De nem csak ennyit mondott folyamatosan kritizált,hogy ugye nem gondolom komolyan,hogy azt a kis húst eszem és stb.. ja és közben az anyukájával is beszélgettem ezért ettem még lassabban és tudja jól ,hogy engem mindig ezzel csesztetnek a szüleim és most ő is ezt csinálja és nem bírom már.Aztán még ő nem vette fel a telefont meg,hogy neki van elege a hisztimből és azóta se beszéltünk,mert mikor én hívtam ő nem vette fel mikor ő hívott én nem vettem fel.
2013. júl. 30. 22:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Te vagy bunkó és hisztis és a barátod is az.
2013. júl. 30. 22:53
 2/16 anonim ***** válasza:
36%

na is hívd!

hagyjad. egy hisztis p*cs a barátod.

ne keresd, ne hívd! ha akr valamit majd megjelenik. ha emg nem sorry de nem érdemelt meg téged. ez van. törödj bele. SOHA ne fuss pasi után!

3/16 anonim ***** válasza:
Gyerekek vagytok még nagyon.
 4/16 anonim ***** válasza:
A kettő nem zárja ki egymást.
2013. júl. 30. 22:54
 5/16 anonim ***** válasza:

Egyrészt más tányérját kéne nézni mikor eszel, szóval ilyen szempontból igazad van, de a másik részről meg ilyen pitiáner dolgon összeveszni teljesítmény.

Lükék vagytok mindketten, az a nagy igazság.

2013. júl. 30. 22:54
 6/16 anonim ***** válasza:

Azért sértődtél meg mert megkérdezte ezt?:D

Hát furcsa, ha rosszul esik neked, akkor mond el neki, hogy "Légyszíves hagyd abba, mert rohadtul zavar,hogy nem ehetek nyugodtan ahogy szeretnék!" Vagy ha nálatok eszik szekáld te is :D...

2013. júl. 30. 22:55
 7/16 A kérdező kommentje:
nem vagyunk gyerekek ő 26 éves én pedig 21.
2013. júl. 30. 22:55
 8/16 anonim ***** válasza:
hisztis vagy
2013. júl. 30. 22:58
 9/16 A kérdező kommentje:
mondtam neki,hogy hagyjál már de folytatta tovább és már nagyon elegem van ebből,hogy nem ehetek normálisan mert mindig valaki beszól valamit a szülei is,hogy annyit eszek mint 1 macska meg stb nem tehetek róla,hogy nem eszek úgy mint egy disznó.
2013. júl. 30. 22:58
 10/16 anonim ***** válasza:

"nem vagyunk gyerekek ő 26 éves én pedig 21"

Valóban rosszul volt megfogalmazva; éretlenek vagytok.

2013. júl. 30. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!