Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom bunkó vagy én vagyok hisztis?
Ha lemegyünk a barátommal nagyimhoz, Ő is mindig ezt csinálja(Mármint a nagyi)
Kellemetlen, mert én is keveset eszek, ő meg csak mondja, hogy "Vegyél még, alig ettél, úgy nézel ki mint egy gilisztás"X))) Na hát ez van, nem kell a szívedre venni, én sem értem miért jó beleszólni, de végül is nem akarnak rosszat.Lehet azt hiszi, hogy nem mersz náluk többet enni...vagy valami.:D
A barátod egy bunkó paraszt, te meg biztosan érzékeny vagy.
Az ilyen srácok viszont mindig is vonzóbbak a legtöbb nő számára és ez így is marad.
igen, nem akarnak rosszat. orulj, hogy megkinalnak. azert megsertodni, mert tobbet akarnak adni.. bunkosag volt elmenned, az anyja helyeben tobbet tuti nem kinalnalak meg...
persze nem kene mas tanyerjat nezni, de ok csak jot akarnak.
hú, hát az én barátom a szülei előtt járat le, és mondogatja nekik, hogy én nem ettem meg ezt meg azt...
És hasonlók. Hiszti nem jutott még eszembe ezek miatt, viszont valamit tenni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!