Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hisztis barátnőtök? Meddig tűrhető tőle az oktalan műbalhék, tajtékzások, hisztik, őrjöngések, kitörések?
Figyelt kérdés
Kezdek kiakadni teljesen meg attól is hogy mindenben én vagyok a hibás, éreztetve van velem hogy mindennek én vagyok az oka2013. szept. 20. 10:06
1/7 anonim válasza:
nekem volt. első után megmondod neki, hogy ha még egy ilyen lesz, kivágod. erre csinálni fog még egyet. ekkor kivágod mint macskát sz.rni. ő meg csodálkozik mint egy gyökér. itt a vége fuss el véle.
2/7 kolosszus22 válasza:
Nem tolerálom az ilyet, az elkényeztetett, hülyep*csákra jellemző ez, kell a francnak. Dobd ki!
3/7 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagy papucs. Ha nagyon, akkor sokáig tűrhető, ha kevésbé, akkor nem annyira sokáig.
4/7 anonim válasza:
Úgyis te leszel mindig a hibás! Tapasztalatból mondom... Az ilyen verve jó, vagy dobd ki a francba... ( Nekem az exem egy idő után a családomat szidta meg minden olyat ami nekem kedves... van egy örökletes halláscsökkenésem, amikor ezzel kezdett el szórakozni, lekevertem neki egyet... előtte 1 évig tűrtem... utána nyugton maradt egy ideig, de utána elkezdett megint durvább dolgokkal dobálózni, na akkor kidobtam mint macskát szarni... )
5/7 anonim válasza:
Volt. Nem sokáig bírtam.
A való világtól elrugaszkodott p_csa volt.
Mellé kib_szottul egoista. Az ő álmai, céljai körül kellett forogjon minden. De irreális álmok, hatalmas vagyonról, nulla munkával felépített jól jövedelmező (de csak szűk réteget kiszolgáló) vállalkozásról, és ha reálisan megmagyaráztam ez miért bukó, meg volt sértődve és én csak letöröm a szárnyait.
Vége van szerencsére. Most valami pénzes faszival van, abból próbálja "felépíteni" az álmait. Amíg a csóka rá nem jön, hogy csak egy tetszetős p_na az ami mellette van de nem nő.
6/7 anonim válasza:
Én állandóan "basztatom" a másik felem. Csak az a bökkenő,hogy tényleg ő tehet róla. A pénzzel kapcsolatban állandoan sunnyog,hazudik,már nem egyszer regelt társkeresőn(a barom most se tudja hogy tudom) , az ő munkái mindig fontosabbak, pedug aztan en is dolgozom két helyen napi 12 oraban csak a hetvegeim "szabadok" (akkor megtalál a házimunka és a főzés),de ő legalább a konyhaban a székekre vetkőzik,öltözik,...szavam nem lehet...porszivozik néha,ha már akart kutyát...kettőt...az asthmámra és -többek közt- kutyaszőr alergiám van...ugyhogy hisztériázok,ha ezt annak lehet hivni. Szerintem meg csak kivagyok akadva,hogy egy 5 évessel élek együtt.
7/7 harleynagyi válasza:
#1:-))))))))))))))) a valaszod tomor de pontos ...Kerdezo ! nekem nincs Baratnom de talan tapasztalatom az van es Te egy hisztis drama queen fogtal ki jo lesz ha most le allitod vagy ahogy #1 irta ajton kivulre segited :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!