Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a párotok/szerelmetek? Külső és belső tuladjonságokat légyszi soroljátok fel, hogy ti milyennek látjátok:D
Külsőre: szerintem nagyon szép, bár sokak szerint csak átlagos de nem érdekel.. :)
Belsőre: aranyos,kedves, jószívű szinte egy csepp rossz sincs benne bár egy kicsit makacs és önfejű de imádom.
magas (190cm), 88kg, nem túlzottan izmos, szőrös, fekete haj, barna szem, borosta, átlagos farok.
intelligens, magabiztos, megbízható, gyengéd, szar a humora, nem mindig figyelmes.
ő 23/F
Külsőre: Olyan szép,hogy nem is értettem,hogy mit akar tőlem.
Belsőre: Egy angyal,aki közben egy perverz állat :D
Külsőre: imádom a mosolyát, az izmos testét és ahogy meztelenül mászkál; tetszik, mikor frissen jön a fodrásztól rövid hajjal. :)
Belsőre: szeretem, hogy határozott, férfias; hogy nagyon-nagyon tud szeretni és egy édescukorfalat. :)
hihetetlen a humora, odavagyok a vicceiért; érdeklődő, mindenkihez van egy-két jó szava, de ha épp be kell szólni valakinek, akkor is megállja a helyét; van, hogy csendes, máskor ő a társaság lelke...
barna hajú, csak kicsit magas, néha borostás. szerencsére nem egy izomagy, és neki van a legeslegszebb mosolya az egész világon.
Külsőre: magas, férfiasan, arányosan vékony, göndörkés barna haja van, szelídséget sugárzó sötétbarna szeme, és huncut, néha pajzán mosolya
Belsőre: kedves, tisztességes, intelligens, férfias gondolkodású, jószívű, nagyon tud szeretni, és nagyon nagy az összhang köztünk :)
Alacsony, izmos, csodaszép kék szeme van, és imádnivaló mosolya - egy pillanat alatt millió kis ráncocska fut szét az arcán és imádom. Haja már nem sok van, a szakállában meg már akad pár ősz szál. Pedig még csak 27 éves.
Határozott, két lábbal áll a földön, házias, tapasztalt, intelligens, szorgalmas, és isteni az ágyban. Meg hihetetlenül perverz is, és már engem is azzá tett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!