Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen egy ideális fiú, akit elfogadnátok a barátotoknak is? Hogy néz ki, mik a belső tulajdonságai?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 17:58
1/7 anonim válasza:
kopasz. 170cm+. nagydarab. kedves
2/7 anonim válasza:
Kinézet? Nekem bejönnek a kinézetben különböző fiúk. Tehát nem a mai egyforma címlappasik. Hosszú haj, piercingek, valami extrém, rocker, stb...
Közelítse meg a gyökérségi szintemet. Nem baj, ha nem ugyan az érdekli, mint engem, de azért valamiben hasonlítsunk is. Ne legyen túl komoly, humora legyen. Ne legyen papucs, de azért tiszteljen. Legyen férfias.
4/7 anonim válasza:
Ez rengeteg mindentől függ. Az ember korától, mentalitásától, ízlésétől... Ha közvélemény kutatást akarsz csinálni akkor javaslom forditsd meg a kérdést. Azaz írd le hogy mik a tulajdonságaid és akkor megmondhatjuk hogy kinek jönnél be és kinek nem..
5/7 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, csak azért kérdeztem a többieket, mert kíváncsi voltam, hogy kinek milyen típusú pasi jön be.
2013. szept. 16. 21:42
6/7 anonim válasza:
Értem. És te úgy kapásból tudsz válaszolni erre? nekem a legkülönbözőbb kinézetű fiúk tetszettek meg. Talán annyi számít, hogy mellettem jól nézzen ki. Szóval ne legyen kisebb se magasságra se testtömegre. Ne nézzen úgy ki mintha a kisöcsém vagy mintha az apám lenne. Belső tulajdonságból meg annyi van, kár lenne kiemelni a sablonokat.. Mármint biztos nem fogja senki azt írni hogy a buta vagy bunkó férfiakat szereti.. Nyilván legyen kedves, megértő, figyelmes, segítőkész de nem papucs, romantikus de nem túl nyálas. Lehetne sorolni.
7/7 A kérdező kommentje:
Van elképzelésem, de az összhatástól függ :)
2013. szept. 21. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!