Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen az ideális nő (belső, külső, kép is jöhet)?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 15:19
2/7 anonim válasza:
a barátnőm. képet nem kapsz, még csak az kéne...csak én verhetem rá
3/7 anonim válasza:
Tegnap volt egy ilyen kérdés, olvass vissza. :)
4/7 anonim válasza:
Belső: nem ribanc, intelligens, kedves, de őszinte, nem felszínes (sajnos utóbbi 2 nem létezik).
Külső: nem túl sovány, nem túl kövér, babaarc, hosszú haj, barna szem, nagy mell, nagy (de formás) fenék.
5/7 anonim válasza:
Ez az 1000000000000. ilyen kérdés, találsz rá vagy 1000000 választ a keresőben meg 100000000 ugyanilyen kérdést.
6/7 anonim válasza:
Amúgy annyit legalább írhatnátok ilyenkor h a tini korszakot gondoljátok a 13-19 vagy a 20 felettieket...mert nem mindegy, hogy szárőrült idealista lánynak kell írni vagy egy idősebbnek aki nem egy sztárból indul ki
7/7 anonim válasza:
Belső: erkölcsös, elvek szerint él, nem
adja be a derekát, az Igazira vár,
becsületes, jószívű, empatikus, okos,
intelligens, tájékozott, célorientált,
nem iszik/cigizik/bulizik stb.
Külső: karcsú, kis mell, aranyos/cuki/
kedves arc, haj/szem szín igazából
mindegy, ne legyen magasabb nálam
(171cm), stílusos, nőies öltözködés
(mint én fiúban).
Nagyjából ennyi. Élőben még sose
találkoztam az ideálommal.
Pl.:
weheartit.com/entry/49060568/via/2quarts
weheartit.com/entry/49059812/via/traffic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!