Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon magányos vagyok.
Figyelt kérdés
Az a helyzet ,hogy 1 éve nincs barátom és hiányzik,hogy legyen mellettem egy tàrs aki szeret.Sajnos eddig olyan pasik voltak mellettem akik kihasználtak. Most bejött egy új férfi a képbe.Èn 22 vagyok ő 40 körüli,nincs senkije. Én elkezdtem valamit érezni iránta valamit . Ő bòkolgat ,dícsérget,meg mindig m.,1osolyog rám, és nagyon aranyos velem. Kimondta egyszer hogy tetszem neki meg nem érdekli a kor,de 1 hónapja nem láttam. Szerintetek beszéljek vele? De hogy? Nagyon félek a beégéstől. Megköszönöm a segítséget2013. okt. 18. 21:31
11/13 anonim válasza:
Úgy hogy oda mész és kerek perec elmondod neki az érzésedet, ha már nem bírod ki hogy ne közöld ezt vele :D
Aztán vagy igen vagy nem! Ezzel meg nem tudsz mit csinálni!
Amugy kissé én is furcsálom azt hogy valaki ilyen idősen vonzódik egy fiatal lányhoz vagy hogy te érzel iránta vonzalmat, de a lényeg hogy ez a te dolgod. De lehet hogy neked ez a tetszés dolog azért van iránta mert végre van valaki aki foglalkozik veled ?! Amugy javíts ki ha tévedek :)
12/13 A kérdező kommentje:
Amúgy meg volt már 40 ees barátom kettő is,úgyhogy nem mondhatod ,hogy nincs tapasztalatom
2013. okt. 19. 18:33
13/13 anonim válasza:
Én is 40 es vagyok és egyedül álló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!