Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Nagyon magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nagyon magányos vagyok.

Figyelt kérdés
Az a helyzet ,hogy 1 éve nincs barátom és hiányzik,hogy legyen mellettem egy tàrs aki szeret.Sajnos eddig olyan pasik voltak mellettem akik kihasználtak. Most bejött egy új férfi a képbe.Èn 22 vagyok ő 40 körüli,nincs senkije. Én elkezdtem valamit érezni iránta valamit . Ő bòkolgat ,dícsérget,meg mindig m.,1osolyog rám, és nagyon aranyos velem. Kimondta egyszer hogy tetszem neki meg nem érdekli a kor,de 1 hónapja nem láttam. Szerintetek beszéljek vele? De hogy? Nagyon félek a beégéstől. Megköszönöm a segítséget

2013. okt. 18. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

szerintem nefélj..noncs veszteni valód!

/bár ezt pont en mondom, aki szintén a magányossággal küszködik/

2013. okt. 18. 21:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy csak szexet akar. Ha nemet mond én meg többet nem bírnék a szemébe nézni
2013. okt. 18. 21:37
 3/13 A kérdező kommentje:
2es most miért kell ilyet írni? Nincs neki se senkije leírtam!!!
2013. okt. 18. 21:38
 4/13 A kérdező kommentje:
korombeliek nem érdekelnek
2013. okt. 18. 21:39
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert azok nem pénzelnek mi? meg nem nyalják ki segged...Nehogy ezzel a "nem elég érettek stb" szerinted egy 40 éves férfi mennyire lehet érett ha még 40 évesen is egyedül van
2013. okt. 18. 21:45
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj nem korodbeli fog kihasználni hanem egy 40 éves. Hol a józan eszed?? Szerinted komolyan fogja gondolni? Üríteni akar... Nem tini fiú, hogy kiveri és csá. Senkije nincs és valamibe tennie kell. Szóval nem kell félned, hogy korodbeli fog kihasználni.
2013. okt. 18. 21:45
 7/13 A kérdező kommentje:
képzeld nem kell a pénze nekünk is van. Attól hogy nincs épp most senkije nem egy lúzer ,nem is ismered
2013. okt. 18. 21:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem miért ilyen ellenségesek a válaszok. Én sem vagyok az ekkora korkülönbség híve, de ettől még mindenki azt csinál amit akar. És nem kell ezért bántani.

A véleményem: én sem hiszem, hogy ez tartós lehet. Részemről már az is érdekes, hogy 40 éves és egyedül van... De ha jól érzed magad vele, és téged sem érdekel meddig tart a kapcsolat, akkor nyugodtan vágj bele.

2013. okt. 18. 22:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam meg neki? Mármint voltak barátnői csak szakított velük és most egyedül van.
2013. okt. 18. 22:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez nem ellenséges... Majd megtanulja a kérdező. Nincs neki tapasztalata.
2013. okt. 19. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!