Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon magányos vagyok.
Figyelt kérdés
Az a helyzet ,hogy 1 éve nincs barátom és hiányzik,hogy legyen mellettem egy tàrs aki szeret.Sajnos eddig olyan pasik voltak mellettem akik kihasználtak. Most bejött egy új férfi a képbe.Èn 22 vagyok ő 40 körüli,nincs senkije. Én elkezdtem valamit érezni iránta valamit . Ő bòkolgat ,dícsérget,meg mindig m.,1osolyog rám, és nagyon aranyos velem. Kimondta egyszer hogy tetszem neki meg nem érdekli a kor,de 1 hónapja nem láttam. Szerintetek beszéljek vele? De hogy? Nagyon félek a beégéstől. Megköszönöm a segítséget2013. okt. 18. 21:31
1/13 anonim válasza:
szerintem nefélj..noncs veszteni valód!
/bár ezt pont en mondom, aki szintén a magányossággal küszködik/
2/13 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy csak szexet akar. Ha nemet mond én meg többet nem bírnék a szemébe nézni
2013. okt. 18. 21:37
3/13 A kérdező kommentje:
2es most miért kell ilyet írni? Nincs neki se senkije leírtam!!!
2013. okt. 18. 21:38
4/13 A kérdező kommentje:
korombeliek nem érdekelnek
2013. okt. 18. 21:39
5/13 anonim válasza:
Mert azok nem pénzelnek mi? meg nem nyalják ki segged...Nehogy ezzel a "nem elég érettek stb" szerinted egy 40 éves férfi mennyire lehet érett ha még 40 évesen is egyedül van
6/13 anonim válasza:
Ne aggódj nem korodbeli fog kihasználni hanem egy 40 éves. Hol a józan eszed?? Szerinted komolyan fogja gondolni? Üríteni akar... Nem tini fiú, hogy kiveri és csá. Senkije nincs és valamibe tennie kell. Szóval nem kell félned, hogy korodbeli fog kihasználni.
7/13 A kérdező kommentje:
képzeld nem kell a pénze nekünk is van. Attól hogy nincs épp most senkije nem egy lúzer ,nem is ismered
2013. okt. 18. 21:50
8/13 anonim válasza:
Nem egészen értem miért ilyen ellenségesek a válaszok. Én sem vagyok az ekkora korkülönbség híve, de ettől még mindenki azt csinál amit akar. És nem kell ezért bántani.
A véleményem: én sem hiszem, hogy ez tartós lehet. Részemről már az is érdekes, hogy 40 éves és egyedül van... De ha jól érzed magad vele, és téged sem érdekel meddig tart a kapcsolat, akkor nyugodtan vágj bele.
9/13 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam meg neki? Mármint voltak barátnői csak szakított velük és most egyedül van.
2013. okt. 18. 22:24
10/13 anonim válasza:
Ez nem ellenséges... Majd megtanulja a kérdező. Nincs neki tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!