Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
Elköltöztem a baràtomékhoz mert a szüleim nem örültek a kapcsolatunknak. De ő meg nagypn bunko velem màr többször elküldött tőllük csak az a bak nagypn szeretem. De ő nem fogja fel hogy mindent érte tettem.2013. szept. 27. 14:18
1/6 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért vagy még velle!?
2/6 anonim válasza:
Hagyd ott a francba, ez sosem lesz jobb.
Gondolkozz el azon, hogy a szüleid miért nem örültek a kapcsolatnak!! A szülők nem hülyék ám....
3/6 A kérdező kommentje:
Mert nagyon szeretem. Es nem tudom hogy felejthetnem el
2013. szept. 27. 14:25
4/6 anonim válasza:
Elég gáz az ha elküldött ,és Te nem voltál képes elmenni onnan.Tuti fogtam volna a cuccom,és soha többé nem látott volna..Legyen már egy kis tartás benned..Ne legyél már ennyire buta.. Szereted,szereted..csak Ő nem szeret,akkor mi értelme van neki? Költözz el,és éld az életed,majd túlteszed magad rajta.
5/6 anonim válasza:
"Es nem tudom hogy felejthetnem el"
Mondjuk úgy, hogy első lépésként eljössz tőle...
6/6 A kérdező kommentje:
De ilyenkor meg jön hogy megbànja és énegbocsàltok neki. Az a baj màr semmi önbizalmam nincsen
2013. szept. 27. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!