Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Nyáron egy táborban jobban megismertem egy fiút (előtte már ismertem) és a tábor közepén benyögte, hogy jó fej vagyok, meg rám fog hajtani. A nyaralásból hazajöttünk, másfél hónapon keresztül szinte minden nap beszéltünk éjszakákon át és bevallotta hogy szeret, de amint elkezdődött az iskola, nem írt rám meg semmi. Múltkor megkérdeztem, hogy mivan és azt mondta hogy még van esélyem nála. Mindig én írok rá és már zavar, hogy ő nem is igyekszik, hogy beszélgessünk. Mit tegyek? Ti mit tennétek?2013. okt. 18. 16:34
1/6 anonim válasza:
Nem irnék többet neki a helyedben. Ha kellesz neki, akkor jelentkezzen nálad, és ne hagyd, hogy igy viselkedjen veled.
2/6 anonim válasza:
Tudod mikor írnék egy olyan srácnak, aki azt mondja "még van esélyem nála".... Neki már nem lenne nálam. -.-
3/6 fckyes válasza:
Én mint pasi, hagynám a fa$zba miután rájönnék, hogy csak rosszat álmodtam.xD
Egyébként meg valószínű fiatal vagy még meg ő is.
És nem komoly kapcsolatot akar csak élvezni téged.
Bejön neki, hogy tetszik neked, de képtelen nem a farkával gondolkodni.
Ez van.Felejtsd el!
Majd lesz egy másik aki türelmesebb, meg szeretni is fog!
4/6 anonim válasza:
Nem vagyok a helyedben, így értelmetlen számomra a kérdés.
5/6 anonim válasza:
"Még van esélyem nála."
Ő viszont itt vesztette volna el az esélyét nálam.
6/6 anonim válasza:
Felejtsd el és ne keresd többet. Egyetértek az előttem szólókkal, egy ilyen szituban neki már nem lenne esélye nálam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!