Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hülyeség lenne most belemenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség lenne most belemenni egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
17hónapig jártam egy fiúval és elég csunyán szakitottunk ami megvisel..kb 4-5napja és most lenne egy fiú aki tök érdekel..hülyeség lenne vele összejönni,hogy elfelejtsem az előző fiút?:(

2013. okt. 16. 08:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen hülyeség. Ne menj bele.
2013. okt. 16. 08:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Ismerkedjetek, barátkozzatok és amikor már úgy vagytok, hogy az előző fiú már nem érdekel, akkor kezdjetek bele.
2013. okt. 16. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen. Csak azért összejönni valakivel, hogy "felejts", marhaság. Egyébként amikor valaki ilyet csinál, hol van a lelkiismerete? Ezzel végül is átvered a srácot, lehet, hogy ő szerelmes beléd, neked meg csak arra kell, hogy felejts? Arról nem is beszélve, hogy ép ember így pont hogy nem tud felejteni.
2013. okt. 16. 09:03
 4/9 anonim válasza:

...ha tényleg érdekel a srác akkor azonnal menj bele. Lehet,hogy ő lesz a nagy Ő! Ha pedig valakivel jól érzed magad könnyebben helyre jön a lelked. Egyedül csak szenved az ember ha nem arra vágyik. Itt nincsenek szabályok, azt tedd amire vágysz.

Csak aljas ne legyél, a többi nem számít!!!

2013. okt. 16. 09:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha csak pusztán azért jönnél össze vele, hogy könnyebben elfelejtsd az előzőt, akkor hülyeség ez 1 értelmű. Nem lennének tiszták és igazságosak az érzelmeid vele sem.

Szaknyelven: "majom csajnak" hívják.

Még le se érsz a földre, már kezedben a köv. ág.

Attól hogy lesz megint párod, még nem jelenti azt, hogy ezentúl gondtalan minden. Sőt, inkább csak szorzódik a gond...

2013. okt. 16. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg érdekel a fiú, akkor ismerkedj meg vele jobban, aztán majd látjátok.
2013. okt. 16. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Én hasonló szituációban ismerkedtem meg azzal, aki aztán életem legnagyobb szerelme, később a férjem lett. Úgyhogy ha tényleg érdekel, ha vonzódsz hozzá, csak még nem felejtetted el teljesen az előzőt, akkor én azt mondom, megérdemel egy esélyt.

Először csak kötetlenül ismerkedjetek, ne verd át. Aztán vagy kialakul valami, vagy nem.

2013. okt. 16. 16:11
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem ertem miert kell most osztani hogy "majom csaj" meg aljas..istenem nem azt kerdeztem h at b*sszam e a fiut hanem h megerne e egyprobat..

koszonom a valaszokat!:) es egyre jobban kezd erdekelni ez a fiu es mar egyre kevesbe gondolok az elozore..

2013. okt. 17. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Minden szakításnak idő kel. ha fizikailag meg is történt ,nem biztos ,hogy lélekben is.

Új kapcsolatot teremteni igazából csak akkor érdemes ,amikor már ézelmileg is teljesen függetlenné válsz.

ennek van sikere...

2013. okt. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!