Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobott a barátnőm, és egyszerűen nem tudok egy új kapcsolatba sem belemenni, szerintetek mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Már több mint egy hónapja dobott , és elég bonyolult is volt a szakítás, mert előbb a szülei mondták ki, majd utána facebokon a leányzó, hogy vége. DE egyszerűen nem tudok új kapcsolatba belemenni, nincs elég erőm, és amikor az előző barátnőmre gondolok, szó szerint összeszorul a gyomrom.(annyira fájdalmas). Mindegy hogy miért dobott ki, talán annyi lényeges hogy nem azért mert hogy megcsaltam volna(mert nem csaltam meg) DE meddig fogja még az elmémet babonázni, még úgy is hogy nem beszélünk mert letiltott, meddig fogom még őt keresni mindenhol és mindenkiben, meddig kerülget a rosszullét amikor rá gondolok, meddig? Nem tudok új kapcsolatot teremteni, még ha találkozok lányokkal akkor sem, nem vagyok rá képes. Lehet hogy csúnyán hangzik és erre nagyon megsértődne, de olyan ez mint egy vírus, amely megfertőzött és gyógyíthatatlan mert mint a herpes vírus, soha nem tűnik el a szervezetemből. Mi tévő legyek szerintetek?Még mindig szeretem nagyon, nem tudok belőle kiszeretni, még ha megcsalt volna vagy megcsalna akkor sem :(((((((( 19 éves fiú2013. jún. 23. 22:30
1/2 anonim válasza:
Ez nem jó így....
Lehet az a gond, hogy facebookon és nem mondta a szemedbe! Ez nagyon rossz érzés, hogy nem tudod elképzelni se h a szemedbe mondja, pedig ezt elvileg így kéne csinálni.
A másik pedig igen, hogy nem tudod mi az oka így aztán még nehezebb meg kellett volna magyaráznia neked. Csak ezek után lehet elfelejteni a másikat viszonylag rövid időn belül. Hogy mennyi idő? Én 3 hetet szoktam mondani az az igazi fordulópont, hogy lesz-e még folytatás, utána egyre kevesebb az esély. Nehéz időt mondani de 3-4 hónap esetleg fél év. Most hagyd egy kicsit a lányokat majd 24/N
2/2 anonim válasza:
* majd találsz valakit idővel akivel megrétitek egymást. 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!