Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk vallottak már nektek szerelmet?
Figyelt kérdés
Volt olyan, hogy egy lány elmonda/megírta nektek, hogy nagyon tetszetek neki? És nektek tetszett ő? És hogy közölte a lány, ti mit reagáltatok erre, mi lett belőle??2013. okt. 15. 19:42
12/23 A kérdező kommentje:
szerintem csak nem veszed észre..
2013. okt. 15. 21:18
14/23 anonim válasza:
Vagyi kérdező?
De szerintem nekem irtad nem az a baj hogy nem veszem észre a baj ott van hogy csunya vaguok.
16/23 A kérdező kommentje:
Nem csak külső, hanem belső is létezik, és azzal tudod ezt kompenzálni, a belső amúgy is fontosabb mint a külső, úgyhogy ne keseregj!!
2013. okt. 15. 22:35
17/23 anonim válasza:
Kösz a biztatást :)
De a mai lányoknál csak a külső számit.
18/23 anonim válasza:
Mit érek a jó belső tulajdonságaimmal ha azt mondja ránézésre hogy nem akar megismerni? Onnantól nincs mit tenni! Nem tudom meggyőzni!
19/23 A kérdező kommentje:
Akkor én nem vagyok mai lány.:P
Az olyan lány nem érdemel meg téged, sajnos a lányok töbségének tényleg a külső számít:SS
2013. okt. 16. 09:50
20/23 anonim válasza:
Hát ezért nem találnak a normális férfiak rendes nőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!