Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk vallottak már nektek szerelmet?
Kétszer még általános iskolában, mind a kettő lány akkor még csúnyácska volt ma már nagyon jól néznek ki.
Illetve volt egy hódításom, ami 1 mondat után sikerült és facebookon írt a leányzó, de ő túl fiatal volt..
+ 3v. 4 gyakoris "szerelem" amikor még kint volt a nickem.
18F
Igen, még régebben egy lány volt, de én nem hittem neki, szóval nem lett belőle semmi. :S
Az kb. 4 éve volt, azóta nem nagyon beszélünk.
Igazából soha. Volt egy ilyen lány. Nem tetszett kimondottan, de végül is a segge bejött és nem volt full elhibázott. Úgy közölte, hogy attól fél, hogy ez lesz és folyton keresett. Tehát ez lett gondolom, vagy benéztem :D. Jól esett, mert sosem mondott ilyet senki előtte. Semmi nem lett belőle, kiderült, hogy a lány egy ribi és izomból hapsija van (máshonnan tudtam meg) és egy két bók után szerelmes lesz bárkibe gyakorlatilag. Kicsit csalódott voltam, de nem vittem túlzásba a szomorkodást :D Végül is én a csodákban sosem hittem.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!