Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el a (csak barát) barátomnak, hogy a csaja megzsarolt?
Ez a hülye tyúk egyszerűen írt nekem egy oldalas regényt arról, hogy mi mindennel lépem át a határt a pasijával kapcsolatosan. A srác természetesen nem látja, hogy ez mekkora egy liba és állítja, hogy tuti nem féltékeny meg nem zavarja a barátságunk. Na erről ennyit, 2 hónap járás után tegnap kaptam a levelet a csajtól, hogy maradjak távol a barátjától, meg hogy ne most akarjak tőle valamit, hogy van valakije.
Utálom ezt a r1bancot és azt akarom, hogy szakítsanak, akkor miért nem mutatom meg a srácnak egyszerűen a levelet? Valami azt súgja nem lenne helyes, de akkor mi a helyes?
Megkérdezhetem miért nem működött a kapcsolat?
2-es voltam
Ok. Értem. Csak idő kérdése és együtt lesztek megint. :) A csaja nem véletlenül féltékeny rád. Szerintem érzi hogy mi lesz a vége. Nem kell félreállítanod egyébként saját maga alatt vágja a fát.
2-es voltam
Tuti. Ez alap nálam is hogy nem tűröm el ha elszámoltatnak féltékenykednek stb. meg ne hogy megmondja kivel beszélhetek meg kivel nem. Főleg ok nélkül. Egy ideig lehet tűrni de nálam hamar elszakad a cérna. Ja 27F
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!