Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit adjak a barátomnak karácso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak a barátomnak karácsonyra? Bővebben lent: )

Figyelt kérdés

több, mint 6 hónapja vagyunk együtt,de már sokkal régebb óta jóban voltunk. Minden héten együtt alszunk egyszer,és rengetegszer mondja h nem tud nélkülem elaludni, vagy hogy arra ébred hogy a párnáját szorongatja: ) Ezért arra gondoltam,hogy veszek neki valami hatalmas plüsst,és mellé mondjuk egy parfümöt.Csak nem tudom hogy egy fiú örülne-e egy plüssnek. Szerintetek?

17/L (ő is ennyi idős)

2011. dec. 6. 12:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen a legjobb ötlet. Ne így próbáld az űrt betölteni. Helyette adj neki valamit, ami illik az érdeklődési körébe.
2011. dec. 6. 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:
A fiúk szerintem annyira nincsenek oda a plüsssökért. Persze ez beállítottság kérdése. Ha mindenképpen ezt veszel neki, aludj a plüssel ó sok este, mondjuk egész karácsonyig, és akkor beveszi az illatod. Na annak biztos örül:)
2011. dec. 6. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Add oda neki az egyik párnád :D (viccen kívül)
2011. dec. 6. 12:40
 4/11 A kérdező kommentje:
:// ezen gondolkodom napok óta de nincs jobb ötletem
2011. dec. 6. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:
én sálat kötök neki, mert nincs sálja.
2011. dec. 6. 12:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Figyi, ezt a nem tud nélküled elaludni szöveget azért mondja, mert a nőknek ez kell, rohadt jól tud esni, és gondolom neked is jól esik. De mivel hetente egyszer alszotok együtt, feltételezem nem virraszt álmatlanul a többi 6 éjszakán sem...persze, hiányzol neki, nyilvánvaló, de attól, hogy lesz egy plüssmacija, még nem leszel ott TE magad. Úgyhogy szerintem a plüss nem jó ötlet.

A parfüm mehet, esetleg könyv, vagy valami saját készítésű dolog.

2011. dec. 6. 13:00
 7/11 A kérdező kommentje:
jó igen nyilván el alszik nélkülem is és képletesen értette,csak gondoltam cuki lenne egy plüss meg Ő alapból ilyen kis bújós szóval nem tudom:D
2011. dec. 6. 13:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Blowjobs remek ajándék.

Édeshármas szintén. Szervezd be pár barátnődet egy jo kis csoportszexre....

2011. dec. 6. 13:09
 9/11 anonim ***** válasza:

nem tom én örülnék párnának a parfüm meg necces mert lehet utalás arra, h büdös vagy édes fiam... xD

Skyrim mindent visz(csak vicc XD)

2011. dec. 6. 13:58
 10/11 Ezio89 ***** válasza:
1 éves WOW előfizetést
2011. dec. 6. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!