Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A korkülönbségről adnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korkülönbségről adnátok egy kis tanácsot, lent bővebb?

Figyelt kérdés
Szóval,van egy lány most töltötte be a 18.évet,én 13 éves vagyok,nagyon messze lakik,(250 km) és kb.5 hete már irogatjuk egymásnak hogy igy meg ugy szeretlek,stb..már megbeszéltük hogy találkoznunk kéne,csak az én anyukám ezt nem engedi,és mivel szeretem ezt a lányt,ezért minél előbb szeretnék vele találkozni..de nem tudom mi tévő legyek..mert mindenki azt mondja hogy majd később ,5 év mulva akkor már nem számít 5 év..de nem tudok annyit várni..szóval tanácsot szeretnék kérni hogy mit tegyek..mert nagyon szeretnék vele találkozni,meg ő is velem,már beszéltünk,camoztunk is már,és nem hiszem h átverne,nem olyannak ismertem meg..szóval:DD dióhélyban hogyan lágyítsam meg anyám szivét?:DD előre is köszi,sziasztok!:)

2013. okt. 9. 20:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ok, szerinted mire vágyik egy 18 éves egy kapcsolatban?
2013. okt. 9. 20:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Azért ha egyszer találkoztok írd meg hogy mi volt :) Amúgy szerintem szard le hogy ki hány éves, ha élőben is jól érzitek magatokat együtt akkor nem gáz.
2013. okt. 9. 20:43
 13/21 A kérdező kommentje:

Igazából megegyeztünk hogy ő jön hozzám,mármint ide,tudom nekem kéne,de 13 évesen nem utazhatok egyedül 250km-et,

én is nagyon fel vagyok pezsdülve a találkától,már alig várom,csak most ő ugye 12.es és ugye most minden vizsgája van meg minden,+kressz,de remélem nem kell csalódnom,az a fura hogy játékról ismerem,szóval ha sikerül akkor hálát adok istennek hogy a mai világban vannak normális lányok is :))

2013. okt. 9. 20:46
 14/21 A kérdező kommentje:
Meg szerintem ha találkozik anyukámmal,meg össze barátkoznak,szerintem elenged hozzájuk jövő nyárra:)
2013. okt. 9. 20:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Szóval szerintem nem pedofil,én hiszek az igaz szerelemben,remélem nem kell csalódnom:)
2013. okt. 9. 21:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Jólvan! Ezek egészséges érzések 13 évesen! Csak ügyesen!
2013. okt. 9. 21:08
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !:)
2013. okt. 9. 21:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy 13 éves vagy nagyon intelligens vagy szerintem..Még eléggé feltűnő az az 5 év, de ha akarjátok ezt és szeretitek egymást, akkor hajrááá :)) Anyukáddal meg legyél mindig őszinte..Szerintem, ha megismeri anyukád a lányt és fogja látni, hogy rendes, akkor tuti, hogy meg fogja kedvelni :)
2013. okt. 9. 23:43
 19/21 A kérdező kommentje:
Ezt remélem én is,mert néha szoktam róla mesélni,de ugye nem veszi komolyan,mert most egy 13nek aki egy 18éves csajról beszél ki hisz? vagy ki figyel oda?..hát anya biztos nem,mármint az enyém,remélem hogy anya megkedveli,szerintem azért nem képes elhinni hogy a korkülönbség nem számít ,mégha én csak 13 vagyok ő meg 18..amugy kb 3-4 centivel vagyok magasabb ő 177 én meg 180..kb..meg amikor elősször látott képen azthitte 16 vagyok..persze valamennyire látszódna az az 5 év,de szerintem ez annyira nem számít,ha szeretjük egymást,amugy köszönöm szépen a dicséretet:)
2013. okt. 10. 14:18
 20/21 RegciiHorserider válasza:
Melyik játékról ismered?:D
2013. nov. 27. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!