Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért van az, hogy amíg meg kell szerezni egy nőt, őrült módon tudtok teperni és úriemberek lenni, utána meg visszavesztek min.50%-ot? 27/N

Figyelt kérdés
Érdekelne 30 év körüli férfiak véleménye, hogy miért van az, hogy ameddig udvarolni kell egy nőnek és megszerezni, addig szinte akármikor ráértek, bezzeg amikor már úgy érzitek megvan az adott hölgyemény, akkor már fogadja el, hogy sokat dolgoztok és csak hétvégén találkoztok stb.....pedig előtte ugyanannyi volt a munkátok csak hajlandóak voltatok autózni érte hétköznap is mondjuk. Ez számomra egy kicsit kiábrándító. :(

2013. okt. 5. 12:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem ezt... Minek játsszak el egy szerepet, ha úgyse vagyok olyan, meg nem is leszek később. :)

Így legalább nincs meglepetés, meg csalódás, meg nem mondhatja senki, hogy nem ilyen voltam az elején... :D

2013. okt. 5. 13:59
 22/33 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de ez a féltékennyé tevés...Remélem dobja is a csajt.
2013. okt. 5. 14:00
 23/33 anonim ***** válasza:
Megszerezni egy nőt ahhoz eléggé nagy energiabefektetés kell. Az ember nem szereti magát túldolgozni, gondolom ezzel te is úgy vagy.
2013. okt. 5. 14:05
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

ó most szomorú lettem... engem sose akart megszerezni senki és nem tepert és nem udvarolt...

pedig elméletben annyira jól kenem a párkapcsolatokat.. tök jófej barátnő lennék... de hát én meg nem kellek.

A kérdésre válaszolva... szerintem ez jó dolog pedig... Mármint sokat tesz azért, hogy az élete része legyél, és amikor már az vagy, akkor meg élni kell együtt. Úgy értem... ez már egy következő szakasz, amikor kölcsönösen keresitek egymás örömét és mindketten tesztek a kapcsolatért. Azért vehetnek vissza 50%-ot, mert onnantól a nőé a másik 50%, és szerintem ez szép.

Oké, sajnálhatod, hogy már elmúlt a szép udvarlós időszak, de azért ne bánkódj túl sokáig, mert a következő rész izgalmasabb és igazabb.

Így szólott az elméleti párkapcsolat szakértő. :D

2013. okt. 5. 14:07
 25/33 anonim ***** válasza:
70%
A nőknek semmit nem kell dolgozni szintem, hogy pasijuk legyen. A teljesen átlagosokat is ostromolják a férfiak. Egy átlag férfinak meg vért kell izzadnia, hogy nője legyen.
2013. okt. 5. 14:07
 26/33 anonim ***** válasza:
64%

Nem olvastam el a valaszokat, de ez jutott eszembe:

"Kifogott halat nem kell etetni."

2013. okt. 5. 14:17
 27/33 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a kezdeti, udvarlós időszakot. Szerintem ez könnyen fenntartható, megőrizhető ha néha elmennek ide-oda kettesben. Anyagiak terén is simán osztozhatnak. De persze ehhez is kell a figyelem, hogy észrevegyem ha a másiknak esetleg valami hiányzik mivel a kommunikáció manapság sok kapcsolatnak nem erős oldala. Pedig kellene az legyen. Ezért is van annyi szakitás és válás. Elméleti szinten én is elevickélek a dolgokban de mindezt gyakorlatba ültetni egészen más. Általában igy van ezzel az ember :)

Nekem sajnos tisztavirág életűek a kapcsolataim, így van részem mindig újra és újra randikban. Szép ez is. De azért én szívesebben lépnék következő színtre mint mindig következő fejezetre. :(

2013. okt. 5. 14:59
 28/33 anonim ***** válasza:
48%

" a nőknek semmit nem kell tenniük, hogy pasijuk legyen. A teljesen átlagosakat is ostromolják a férfiak."

Mit kellene tenniük szerinted? Azon kívül, hogy oltári jól nézzenek ki. A pasik többsége még mindig jobban szereti ha ő kezdeményezhet. Szerettek vadászni. Ez van. Így viszont nem szép dolog felróni, hogy miénk a passzív szerep. Szép dolog, ha a nő cserkészi be a pasit de azt nehéz jól csinálni és igen félreérthető ezért szerintem a versengő tiniken és a nimfomán magányos 30-asokon kívül nem sokan csinálják. Plusz mindig értékesebb amiért meg kellett küzdeni mint ami csak úgy ölünkbe pottyant. A nők pedig szeretnének értékesek lenni. Nagyon sok magazin tanácsolja, hogy hogy várjunk, hagyjuk, hogy a férfi teperjen, mi csak kegyesen bólogassunk és mosolyogjunk, fogadjuk amit ad, mint a királynők. :) Hátha igy nem leszünk lábtörlők később. Érdekes dolog ez. Lehetne vitázni rajta.

2013. okt. 5. 15:07
 29/33 kolosszus22 ***** válasza:

Kifogott halat nem kell etetni! :D

Egyébként nem tudom mit vársz, nyilván amit meg akarunk szerezni abba több energiát fektetünk, de egész életen át senki nem akar megszakadni. Nyilván az udvarlásnál keményen kompromisszumokat kellett kötnie, hogy megoldja a veled való találkát, de nem várhatod el, hogy mindig így lesz. Innentől egy pár vagytok, ketten vagytok, neked is oda kell tenned magad, nem csak neki.

Nem szeretem a királykisasszonyokat akik elvárják, hogy egy férfi mindig az ő kegyeiket lesse!

26F

2013. okt. 5. 15:38
 30/33 kolosszus22 ***** válasza:
28-as, na ez nagyok okos volt, aki mindenféle hülye magazinokból tanulja meg mit hogyan csináljon az annyit is ér. Pont ezért van így kifordulva, elkurvulva ez a mostani világ.
2013. okt. 5. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!