Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta azt hogy jól érezte magát velem és örült hogy találkoztunk, ha utána nem hív fel?
Figyelt kérdés
Ezt mondta mikor elköszöntünk a találka után, és írt még egy üzenetet is, hogy reméli megismételjük még a randit.
De utána már nem hívott fel hogy mikor találkozzunk meg ilyesmi. Miért?
2013. febr. 14. 15:51
1/4 anonim válasza:
A) Hazudott.
B) Meggondolta magat.
C) Talalt jobbat.
D) Foglalt, meg nem volt ideje masodik randira hivni.
2/4 anonim válasza:
Ez nem jelenti azt hogy kötelező téged máskor is keresni!
És úgy mégis mit mondjon (ha még sem?)? Hogy szarul érezte magát mindjárt hányni megy?
Nem jobb hogy ha nem bunkón módra búcsúzik el?
3/4 A kérdező kommentje:
De akkor miért üzent utána? Én ha szarul éreztem volna magam, ennyiben hagyom, nem írok neki üzenetet.
2013. febr. 14. 16:11
4/4 anonim válasza:
Csak ismetelni tudom:
A) Hazudott.
B) Meggondolta magat.
C) Talalt jobbat.
D) Foglalt, meg nem volt ideje masodik randira hivni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!