Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj . Kb 2és fél hónapja ismerem de 3 szor találkoztunk, első látásra nagyon megtetszett utána csak msn en beszélgettünk . Ha tovább olvasod benne van a " kérdés " is?
Hagyd a fenébe!
És jegyezd meg, hogy soha ne az általad kiszemelt csaj véleményét kérd ki azzal kapcsolatban hogy járna veled vagy sem, hanem mindig a barátnőjétől, az anyukájától, vagy a szomszéd nénitőé kérj tanácsot!
A barátommal 1,5-2 hónapja ismertük egymást mikor összejöttünk, előtte 5-6 alkalommal találkoztunk, főként msn-en beszélgettünk mi is akkor még, és mielőtt összejöttünk, ha jól emlékszem, akkor utoljára mi is buliban találkoztunk, ahol ő is inkább az ittas énjét adta. Szóval hasonló a szitu, de nekünk összejött :)
Azt nem tudom, hogy az én barátnő(i)met kérdezte-e, de szerintem ne a barátnő véleményére hallgass! Ha szereted a lányt akkor udvarolj neki, légy vele kedves, mondd el neki hogy szereted, csak bátran! Nálunk bevált ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!