Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja, idő kell neki. Van még "vissza út"?
Előre bocsánat, ha zavaros lesz.
Hogyan segithetnék magunkon?
9 hónapig éltünk együtt a párommal. Voltak veszekedéseink, az utóbbi időben kicsit hanyagoltuk egymást.Én megismerkedtem egy másik sráccal, viszont nem csaltam meg. És már megszakítottam a kapcsolatot avval a sráccal. A párom tegnap elköltözött a keresztapjához. Ma találkoztunk mert jött a többi cuccáért, mondta, hogy "remélem még tudjuk majd folytatni, csak most össze vagyok zavarodva", szóval azt mondja, hogy adjak neki időt, és lehet, hogy mindent újra kezdhetünk. A másik fiú miatt zavarodott össze ennyire, hogy találkoztam vele. Mielőtt elment, aznap láttam rajta, hogy még szeret...
Szerintetek van még esélyünk? Vagy van valami tippetek, hogy hogyan segíthetnék magunkon?
a párom azt mondja, hogy max 2 hónapot várjuk, hogy tisztázódjon benne minden, de én mondtam, hogy elég lesz 2 hét is szerintem.
Én 20N Ő 26F
Nagyon rosszul esett neki, hogy én másokkal találkozgattam, és ekkor őt hanyagoltam... de látszott rajta még 3 napja is, hogy szeret....
ajj.. nem tudom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!