Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha azt mondja, idő kell neki....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja, idő kell neki. Van még "vissza út"?

Figyelt kérdés

Előre bocsánat, ha zavaros lesz.

Hogyan segithetnék magunkon?

9 hónapig éltünk együtt a párommal. Voltak veszekedéseink, az utóbbi időben kicsit hanyagoltuk egymást.Én megismerkedtem egy másik sráccal, viszont nem csaltam meg. És már megszakítottam a kapcsolatot avval a sráccal. A párom tegnap elköltözött a keresztapjához. Ma találkoztunk mert jött a többi cuccáért, mondta, hogy "remélem még tudjuk majd folytatni, csak most össze vagyok zavarodva", szóval azt mondja, hogy adjak neki időt, és lehet, hogy mindent újra kezdhetünk. A másik fiú miatt zavarodott össze ennyire, hogy találkoztam vele. Mielőtt elment, aznap láttam rajta, hogy még szeret...

Szerintetek van még esélyünk? Vagy van valami tippetek, hogy hogyan segíthetnék magunkon?

a párom azt mondja, hogy max 2 hónapot várjuk, hogy tisztázódjon benne minden, de én mondtam, hogy elég lesz 2 hét is szerintem.

Én 20N Ő 26F

2013. szept. 30. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nincs. 100 évesen se fuss egyetlen pasi után se, mert aki a tied, azt elzavarni se tudod, az mint a cövek ott van és ott akar lenni veled-melletted:)
2013. szept. 30. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes tanács... 38 éves vagyok, és még egy ilyen embert se láttam...
2013. okt. 1. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy pasi ilyeneket hadovál, hogy "össze van zavarodva" az annyit jelent, hogy már nem akarja folytatni veled. Adjon neki időt a jó nénikéje az ilyennek, én egy percet sem várnék rá. 20 éves vagy, előtted az egész élet. Én nem kuncsorognék a helyedben egy ilyen szerelméért, figyelméért, aki ennyire nyilvánvalóan ki akar lépni az életedből.
2013. okt. 1. 00:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon rosszul esett neki, hogy én másokkal találkozgattam, és ekkor őt hanyagoltam... de látszott rajta még 3 napja is, hogy szeret....

ajj.. nem tudom:(

2013. okt. 1. 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Nos, mivel csak 20 éves vagy, a "párod" is fiatal, nem kéne kompromisszumot kötni, 9 hónap nagyon rövid idő, szinte semmi. Búcsúzzatok el egymástól, és keress hozzád illő férfit.
2013. okt. 1. 00:33
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Ez a legnagyobb önáltatás, hogy "láttam rajta, hogy szeret". Az én exem kerek-perec megmondta, hogy nem szeret, nem szerelmes, ezért menni akar. Én meg voltam arról győződbe, hogy szeret, csak össze van zavarodva. Francokat. Aki menni akar, az nem szeret. Ha szeretne, 10 körömmel ragaszkodna hozzád akkor is, ha lefeküdtél volna az egész faluval. Ez ilyen. Engedd menni és ne is várd vissza, mert nem szeret.
2013. okt. 1. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Már megint te? Olyan vagy, mint egy szappanopera. Ezúttal miért hagytad ki a sztoriból, hogy a csodás kanod nemegyszer megcsalt, többször megpofozott, csak ritkán dugott meg, akkor is csak neki volt jó.. Most meg idő kell neki. Mi vagy te, kapcarongy?!
2013. okt. 1. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!