Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan udvaroljak neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan udvaroljak neki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát van egy osztálytársnõm, akibe eléggé beleszerettem. Lehet, hogy én is tetszem neki. Az a kérdés, hogy hogyan udvaroljak neki? Nem volt még barátnõm, tehát semmi tapasztalatom sincs ilyen téren. Meg szoktam dícsérni, hogy jó a felsõje, szép a haja, stb, de nem tudom, hogyan kell ezt valójában. Nagyon jóban vagyunk és úgy érzem, hogy igazán komoly kapcsolat lehetne ebbõl. Igen, ismerem a nyulas mondást de tojok rá.

Mit tegyek, hogyan közeledjek felé?

2013. szept. 30. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez elsőre fog okozni egy kis gyomorgörcsöt, meg még egyszer, amikor elkezded csinálni:

Tegyél szexuális célzásokat, utalásokat. Nem bunkó, inkább vicces és kétértelmű stílusban. Figyeld a reakcióját. Ha negatívan reagál, akkor kicsit vegyél vegyél vissza, fogd rá a másik változatra (kétértelműség), majd legközelebb próbálkozz újra. Ha tartósan ellenáll, akkor sajnos patthelyzet van.

Ha a reakció pozitív, azaz ő is flörtölni kezd, akkor is add az ártatlant, de úgy, hogy tudja, hogy játszol. Aztán lehet ezt többször oda-vissza csinálni. Ezzel teljesen megbolondítod, de jó értelemben.

Ha ide eljutsz, onnan már menni fog, hidd el. Viszont ha úgy érzed, hogy gáz szex témáról beszélni, és nem teszed, akkor a barátzónában landolsz. Ha rosszul csinálod, akkor elkönyvel bunkónak. Az ő stílusához is igazodj.

Csak ügyesen. És persze ez nem jelenti azt, hogy éjjel-nappal ez legyen a téma, csak szedd elő rendszeresen.

2013. szept. 30. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:
53%
Udvarolni nem kell, felesleges idő- és energiapazarlás. Csak hívd el vhova, és ha eljön, a randin egy alkalmas pillanatban smárold le! Ha külsőre tetszel neki, össze fogsz jönni vele. Ha nem, akkor nem, hiába udvarolsz akárhogy.
2013. szept. 30. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!