Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nehéz találni ilyen férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz találni ilyen férfit?

Figyelt kérdés
Férfias, udvarias, intelligens, nőnek érezhetem magam mellette, mert úgy kezel és úgy viszonyul hozzám. Illetve nem hajbókol egyfolytában, nem mond ki mindent feleslegesen, hanem a tetteiben is megnyilvánulnak az érzései. Csak én igénylem az ilyesfajta viselkedésmódot? És 21-23 éves korosztályban, miért van ilyen kevés belőlük?

2013. szept. 28. 21:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

#24 vagyok kérdező

A sajnálatod nem kell. Tudod nem hagyok időt arra, h bármiféle érzelem is megnyilvánuljon. Szex és más semmi.

Dögös nőket választok, akik tutira el vannak kényeztetve meg hasonló dolgok. Ezek az egyedek azt hiszik magukról, h övék a világ. Hát én meg megmutatom, h nem így van. A rendes lányok "ha tényleg vannak" nem járnak ilyen puccos, gerinctelen szórakozóhelyekre. Nem így öltöznek, s nem is így viselkednek. Főleg nem rakják szét a lábukat az első v a második randi után. Veled bizonyára jobban jártam volna akkor és annó. Sajnos én már nem változom. Ne félj, talász valakit úgy is. Nem kell azt keresned, jön majd magától. Ha meg bunkó lesz... törd össze a szívét. Szép estét. üdv.

2013. szept. 29. 21:51
 32/34 anonim válasza:
Hát én pont ilyen vagyok, csak kicsivel fiatalabb. 17F
2013. szept. 30. 03:13
 33/34 viktor123456 ***** válasza:

Pontosan ilyen vagyok, csak 28 nem 21. Azok még csak ismerkednek a dolgokkal szerintem. Mivel sok nő vágyik erre, nagy a forgalmam.

A problematikát abban érzem, hogy ha összejövök egy nővel, akkor az udvarló lányok miatt pont ezt, ami miatt keresnek a lányok akarja leépítettni velem. Ezzel mit kezdjek?

2013. okt. 4. 09:36
 34/34 anonim ***** válasza:
Ha férfi nélkül nem érzed nőnek magad, férfi mellett sem fogod...
2014. jan. 8. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!