Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nehéz találni ilyen férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz találni ilyen férfit?

Figyelt kérdés
Férfias, udvarias, intelligens, nőnek érezhetem magam mellette, mert úgy kezel és úgy viszonyul hozzám. Illetve nem hajbókol egyfolytában, nem mond ki mindent feleslegesen, hanem a tetteiben is megnyilvánulnak az érzései. Csak én igénylem az ilyesfajta viselkedésmódot? És 21-23 éves korosztályban, miért van ilyen kevés belőlük?

2013. szept. 28. 21:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Pontosan, nem sok nő akar egy bunkó vagy határozatlan vagy férfiatlan, nőies pasit, pedig sok ilyen van
2013. szept. 28. 21:36
 12/34 anonim ***** válasza:
férfias vagyok, udvarias, sportos, izmos, magas, kék szemű fekete hajú, állandómunkahellyel rendelkezem, humoros vagyok, céltudatos, kitartó, hűséges, 22 éves vagyok és nem keresek senkit csak dicsekedni akartam :D
2013. szept. 28. 21:36
 13/34 anonim ***** válasza:
Valóban kevés. általában ellentétesek ezek a dolgok. Mert én pl udvarias vagyok, intelligens, szeretni tudom a nőket, de nem vagyok se külsőbe, se gondolkodásban férfias. Barátom férfias, határozott, de eléggé bunkó
2013. szept. 28. 21:46
 14/34 anonim ***** válasza:

Miért olyan nehéz találni 20-25 év közötti 170-175cm magas, vékony testalkatú, hosszú szőke hajú, kék szemű, kedves, aranyos, megértő, jólelkű lányt? Miért van ilyen kevés belőlük? Minden lánynak ilyennek kéne lennie, minek élnek a többiek?

(remélem érthető az irónia, de egyébként tényleg ez lenne az ideálom :)

2013. szept. 28. 21:48
 15/34 A kérdező kommentje:

8. milyen Cosmo? ne nevettesd már ki magad légyszi... te jössz most a tipikus hímsoviniszta dumával, ha nem vennéd észre és meg el is hiszed, hogy porig alázol

én magasról teszek rá mit mond a Cosmo, azt tudom, hogy a volt barátomnál nőnek érezhettem magam és akármilyen furcsa is, de legtöbben erre vágyunk... ez egy egyszerű tény, nem pedig egy újságból kivágott cikk, csak hát az a nagy helyzet, hogy van aki tudja ezt biztosítani egy nőnek és van aki nem... na mármost te az utóbbiak közé tartozol sajnálatos módon, különben nem pattognál itt :) (megjegyzem a többi -hadd ne használjak jelzőket, milyen- társaddal együtt)

12. akkor most remélem örülsz magadnak, hogy eldicsekedhettél a kis kitalációddal :) még szerencse, hogy én sem erről az oldalról keresek párt magamnak ;)

2013. szept. 28. 21:49
 16/34 A kérdező kommentje:
13. férfias alatt sokmindent lehet érteni, és én nem a negatív értelemben vett férfiasságra gondoltam
2013. szept. 28. 21:51
 17/34 anonim ***** válasza:

12 vagyok és el kell h keserítselek nem kitaláció :) annyiban kamu h most nem fekete hajam van hanem kopasz vagyok..... kedves tőled h egyből hazudozónak titulálsz.... egyébként kérdésedre a válasz : több eshetőség is van

nincs elég férfi ideál, példakép a fiatal fiúk előtt így nem is tudják h kéne viselkedniük, férfiassá válni... régen ha megnézted volna mindenki volt katona na ott azért elég határozottá,talpraesetté nevelték a fiatalokat, volt egy ideál amifelé terelték őket....Most meg ráhagyták h mindenki találja meg a saját útját, helyét, stílusát....és sokan rossz irányba sodródnak, meg a szemléletük is eléggé rossz út felé megy, de a nevelésre is vissza lehet vezetni h gyerekkorban kevés figyelmet, elismerést, bíztatást kaptak a így vesztesnek érezték magukat a sikeresebb társaikhoz képest és az rögzült beléjük h nem elég jók, önbizalomhiány alakult ki és idővel elfogadták h vesztesek....... valamint a nők is felelősek azért h miylen viselkedésformát veszünk fel hiszen jelentős mértékben alkalmazkodunk a női igényekhez és ha 10-9 nőnek nyálas bu..zi kell akkor ahhoz a kilenchez alkalmazkodunk nem ahhoz az 1-hez :)

2013. szept. 28. 22:11
 18/34 A kérdező kommentje:

nos látod itt van a hiba... hogy nem ahhoz az egyhez alkalmazkodtok, mert talán az az egyik rendelkezik normális értékrenddel :) persze ezen az oldalon levannak szólva az olyan lányok, mint én, mert "magasak az elvárásaink", meg hülye r*bancok vagyunk...persze ezt a legkönnyebb mondani ismeretlenül

tehát visszatérve igen, az a 9 lány, akinek a nyálas b*zik jönnek be, ők olyanok is, nekik más nem is jár sajnos és szomorú, hogy itt tartunk..

2013. szept. 28. 22:25
 19/34 anonim ***** válasza:

12 vagyok ismét :D

Nem ismerem nem tudom milyen értékrenddel rendelkezel , de az biztos, h nincsenek egyáltalán nagy igényeid véleményem szerint neked is ugyan úgy meg van a lehetőséged h válogass, élj vele azt mondom :) És mint mondtam vannak ilyen pasik is az h kifogsz-e egyet is ez főleg a szerencsétől függ kisebb mértékben meg tőled...

2013. szept. 28. 22:54
 20/34 anonim válasza:
Van ilyen férfi, csak az ilyet unalmasnak találják a nők. Nekik sajnos az kell, hogy kö**ög legyen, aki miatt szenvedhetnek. Az, aki törődik velük, a tenyerükön hordozza őket a legtöbb esetben unalmassá válik a nők számára és kihajítják. Tű a szénakazalban az a nő, aki tényleg ilyenre vágyik ...
2013. szept. 28. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!