Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nehéz találni ilyen férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz találni ilyen férfit?

Figyelt kérdés
Férfias, udvarias, intelligens, nőnek érezhetem magam mellette, mert úgy kezel és úgy viszonyul hozzám. Illetve nem hajbókol egyfolytában, nem mond ki mindent feleslegesen, hanem a tetteiben is megnyilvánulnak az érzései. Csak én igénylem az ilyesfajta viselkedésmódot? És 21-23 éves korosztályban, miért van ilyen kevés belőlük?

2013. szept. 28. 21:17
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyenre a nők úgy tekintenek mint egy pipogya senkire és eldobják őket. Később megváltozik bennük a világ, és saját maguk is. Ezért!
2013. szept. 28. 21:18
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyen az élet és nem hiszem, hogy ez valaha változni is fog. De ha keresel, végül majd biztosan találsz ilyen férfit.
2013. szept. 28. 21:18
 3/34 anonim ***** válasza:
50%
Nem szinte az összes lány és azért mert elkopnak tizenéves korukra (tisztelet a kivételnek) De úgy gondolják, hogy inkább megváltoznak mert akkor több nőt fognak érdekelni :P
2013. szept. 28. 21:19
 4/34 anonim ***** válasza:
81%

Mert az ilyen férfi is rendelkezik igényekkel, amiknek te nem felelsz meg.

Persze te azt hiszed, hogy neked egy ilyen férfi alanyi jogon jár.

Arra nem gondolsz, hogy te mit tudsz neki adni a genitáliáidon túl.

2013. szept. 28. 21:20
 5/34 anonim ***** válasza:
Kevés az ilyen férfi akit te vársz,ilyen tulajdonságokkal bír, és fel is figyelsz rá, nem csak a te korosztályodban, hanem amblock.
2013. szept. 28. 21:20
 6/34 A kérdező kommentje:

1!

"nem mond ki mindent feleslegesen" alatt nem azt mondtam, hogy ne ellenkezzen, vagy ne nyilvánítson véleményt

ebben a leírásban én nem látok semmi olyat, ami arra utalna, hogy ettől egy férfi pipogya..

2013. szept. 28. 21:21
 7/34 A kérdező kommentje:
4. szerintem elég valószínű, hogy ismersz engem ...
2013. szept. 28. 21:22
 8/34 anonim ***** válasza:
73%

Igen, ismerlek, mert a gondolkodásod toposzokból van összerakva.

"Nőnek érezhetem magam mellette" Ezzel is elárultad, hogy nincs egy saját gondolatod. Ez a Cosmo nemzedék legcikibb toposza, és te is ismételgeted.

Szóval nagyon is átlátható minden vágyad és késztetésed, illetve annak eredői.

2013. szept. 28. 21:26
 9/34 anonim ***** válasza:

Egyszerű a válasz!

Mert szinte minden nő ilyen pasira vágyik és hát nem lehet minden férfi ilyen, mert nem vagyunk egyformák.

Sok azheszkimó kevés a foka effektus áll itt elő

2013. szept. 28. 21:27
 10/34 anonim ***** válasza:
Mert 10 pasiból jó ha 1 ilyen, ellenben 10 nőből legalább 9 ilyet akar magának. Tehát nagy a kereslet és kicsi a kínálat, csak a legjobbaknak juthat. Ha neked nem jut akkor a hiba nálad keresendő.
2013. szept. 28. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!